Ivan Martinović
 VLADO KOS/CROPIX
IMAMO NOVU ZVIJEZDU

Ovaj bi Hrvat mogao biti senzacija SP-a: ‘To me uopće ne bi čudilo, uz Duvnjaka i Cindrića - on je taj!‘

Nema Luke Stepančića na turniru, ali Kauboji u svojim redovima imaju njegovu prirodnu zamjenu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. siječanj 2021. 20:51

Željno se iščekuje prvi nastup hrvatske rukometne reprezentacije na SP-u u Egiptu. U petak od 18 sati igraju Kauboji prvu utakmicu u skupini protiv Japana. Zna naša cjelokupna javnost koliko su jaki izabranici Line Červara i koliko mogu. U našem SuperSportske podcastu prokomentirali smo razne mogućnosti za novi ludi rukometni siječanj.

Uz eminentne stručnjake u licima Vlade Šole, trenera PPD Zagreba te Nenada Šoštarića, izbornika ženske rukometne reprezentacije, u studiju Hanza Medije bio je i Dražen Pinević, novinar Sportskih novosti i dugogodišnji pratitelj svih rukometnih zbivanja.

Tko bi, po njemu, mogao biti mladi igrač koji bi se nakon ovog SP-a mogao, kako se ono kaže, vinuti u zvijezde?

- Netko takav je Ivan Martinović! U svakom slučaju, naš je mladi ljevoruki igrač taj. Treba reći da smo na turniru bez Luke Stepančića koji je u Hrvatskoj igrao dosta velikih natjecanja. On se tek oporavlja od operacije, ali Martinović bi uz Duvnjaka i Cindrića svakako mogao biti senzacija SP-a. Ne bi me to iznenadilo, jer dečko igra jako dobro u Hannoveru, u Bundesligi. Fizički je sve zreliji, što je za vanjskog igrača jako bitno. On je najbolji mladi igrač na svijetu, ali mogao bi (za širu javnost, op.a.) biti iznenađenje - rekao je Pinević.

Cijeli podcast SuperSportske #19 pogledajte u nastavku:

Linker
26. travanj 2024 09:34