ATTILA KISBENEDEK Afp
TEŽAK UDARAC

Lovili senzaciju, pa doživjeli ‘bolno prizemljenje‘! Veliko razočaranje u Srbiji: ‘Očitali su nam lekciju‘

Rukometaši Srbije nisu uspjeli iznenaditi Francuze koji zajedno s Hrvatskom idu u drugi krug Eura
Piše: SNObjavljeno: 17. siječanj 2022. 22:47

Sve do posljednje utakmice skupine C nije se moglo sa stopostotnom sigurnošću reći tko prolazi u drugi krug Europskog prvenstva. A to će, nakon pobjede Francuske nad Srbijom (29-25), na kraju biti Francuzi kao prvoplasirani i naši Kauboji koji su ranije u ponedjeljak s visokih 38-25 svladali posljednju na tablici Ukrajinu.

Srbi su, dakle, mogli pokvariti planove Hrvatske od koje su izgubili još u subotu (23-20), ali na kraju se nisu mogli oduprijeti snažnoj Francuskoj.

U susjedstvu, očekivano, vlada veliko razočaranje, a ovo su neke od reakcija tamošnjih medija:

"Rukometaši osjetili moć Pijetlova: Srbija poslije poraza od Francuske ispala s Europskog prvenstva", naslov je na Kuriru.

"Ništa od ČUDA, Francuska poslala 'orlove' kući!", stoji pak na naslovnici Monda.

"ŠTETA! Srbija izgubila od Francuske: Nestvaran finiš meča 'orlova' i kraj sna na EP", osvanulo je na Blicu.

"Krah Srbije za kraj Europskog prvenstva, debakl spriječen u finišu meča", poručuje Telegraf aludirajući na to da je njihova reprezentacija pred kraj susreta smanjila zaostatak s -10 na konačnih - 4.

"Francuzi održali lekciju rukometa - Srbija ide kući", stoji na B92, dok MozzartSport donosi tekst pod naslovom: "Bolno prizemljenje! Ponižavajuća partija Orlova u prvih 30 minuta, Francuzi nas vratili u tmurnu stvarnost."

Linker
17. travanj 2024 22:56