INA FASSBENDER/AFP/PROFIMEDIA Ina Fassbender/Afp/Profimedia
KONAČNI KRAJ

Kraj za jednog od najboljih srpskih reprezentativaca, nakon 15 godina prelomio: ‘Bila je to najteža odluka‘

Jedan od najboljih srpskih rukometaša donio je tešku odluku o prekidu igranja za reprezentaciju
Piše: SNObjavljeno: 17. veljača 2022. 16:57

Nenadiću je 35 godina, a za srpsku je reprezentaciju od 2007. godine odigrao 78 utakmica i postigao pritom 213 golova. Najveći je uspjeh ostvario 2012. godine kada je sa Srbijom osvojio srebro.

"Poslije višednevnog razmišljanja, teška srca, ali mirne glave donio sam odluku da završim reprezentativnu karijeru. Ova je odluka bila najteža, ali znam da je ispravna. Bilo je puno lijepih trenutaka, radovali smo se nebrojano puta, imali uspone i padove, osvajali medalje od kadetskih do seniorskih dana. Puno je bilo radosti, druženja, bilo je i teških trenutaka, suza, ali rasli smo svi zajedno, zahvaljujući dobrom prijateljstvu pregurali smo mnogo toga preko leđa i uvijek izlazili jači.

Ne postoji ni jedan konkretan razlog za moju odluku, osjetio sam da je ovo pravo vrijeme za povlačenje, vrijeme je da mjesto u timu prepustim nekom mlađem igraču, smatram da je to moja obaveza. Dolaze neki novi klinci, koji su već pokazali veliki potencijal, oni su svjetla budućnost našeg sporta...", napisao je između ostaloga Nenadić, član Veszprema, u oproštajnom pismu.

Linker
29. travanj 2024 09:29