Margaux Pinot

 Screenshot: Twitter
NA OPĆE ZGRAŽANJE

Skandalozna odluka: Trener i partner pretukao prvakinju Europe, slomio joj nos, a sud ga je - oslobodio!?

Alain Schmitt ju je brutalno pretukao u stanu gdje zajedno žive, nedaleko od Pariza.
Piše: Dean BauerObjavljeno: 06. prosinac 2021. 07:24

Margaux Pinot (27), vrhunska je francuska judašica, aktualna prvakinja Europe do 70 kg, olimpijka i Tokija, ali ovih je dana u Francuskoj vijest sa stranica crne kronike. Njezin trener, a ujedno i partner Alain Schmitt ju je brutalno pretukao u stanu gdje zajedno žive, nedaleko od Pariza. Slomio joj je nos, udarao glavom o pod, ima brojne podljeve na licu itd.. Sve se da i provjeriti budući da je Pinot objavila svoju fotografiju na Twitteru.

Dakako, Margaux Pinot je pozvala policiju, sve je završilo kod nadležnog suca, a ovaj je potom na opće čuđenje javnosti prijavu za obiteljsko nasilje odbio jer "nema dokaza"!?

image

Alain Schmitt

ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP/PROFIMEDIA Anne-christine Poujoulat/Afp/Profimedia

Roxana Maracineanu, francuska ministrica sporta, kao i Teddy Riner, jedna od najglasovitijih i najpopularnijih francuskih sportskih zvijezda, najtrofejniji judaš na svijetu, osvajač 5 olimpijskih medalja (od toga 3 zlatne), deseterostruki prvak svijeta i peterostruki prvak Europe, izrazio je opće zgražanje ovakvom odlukom suca.

- U životu nisam nikoga udario - veli Alain Schmitt i nastavlja.

- Da sam ju navodno lupio glavom o pod? Vi se šalite? Ona laže, naravno.

Margaux Pinot kao relativno poznata sportašica, a ponajviše vjerojatno iz uz pomoć Teddyja Rinera je dospjela i do CNN-a gdje je izjavila.

image
ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp

- Što je još nedostajalo? Vjerojatno samo to da sam mrtva, da me ubije. U biti, možda me samo judo i spasio.

Ministrica sporta Roxana Maracineanu je izrijekom spomenula.

- Za mene osobno nema nikakve dvojbe da je Pinot ovdje žrtva.

Neovisno svemu, budući da "nema dokaza", kako sudac veli, Alain Schmitt je za zakonodavstvo potpuno nevina osoba. Margaux Pinot je očito nespretna jer je nekoliko puta jako snažno i nezgodno padala na nos, glavu...

Linker
25. travanj 2024 00:53