Paige Spiranac

 SCREENSHOT
NEKI PRELAZE GRANICU

Prelijepa Paige Spiranac neugodno iznenađena: ‘Što muškarci očekuju kad mi pošalju sliku svojeg spolovila?‘

Golferica hrvatskog porijekla je otkrila kako joj je popularnost donijela i neke probleme
Piše: SNObjavljeno: 19. veljača 2023. 07:20

Najpoznatija golferica na svijetu, Paige Spiranac, ove se godine okušala u ulozi TV reporterke na finalu doigravanja NFL-a, popularnom Super Bowlu. Paige se uživila u novu ulogu pa se i sama okušala u američkom nogometu.

Na društvenim mrežama ima oko 4,5 milijuna pratitelja, a najviše ih je na Instagramu na kojem ju prati 3.7 milijuna ljudi. Paige svoje fanove često počasti atraktivnim fotografijama koje užare internet, no velika popularnost i ljepota su joj donijeli i neke probleme.

Golferica hrvatskih korijena se požalila kako se često pojave lažni profili koji koriste njeno ime i fotografije, a ima i problema sa muškarcima koji prelaze granicu i dovode ju u neugodne situacije.

- Što muškarci očekuju od mene kada mi pošalju fotografije svojih spolovila? - upitala se Paige u razgovoru za The Sun.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Zbog čega je Hajduk gubitnik zimskog prijelaznog roka? Kakva pojačanja su Splićani trebali dovesti? Je li Dinamo pogodio s dovođenjem pojačanja iz Istre? Tko će slaviti na utakmicama 22. kola SuperSport HNL? Odgovore na ta i ostala pitanja oko domaćeg nogometa saznajte u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom:

Linker
27. travanj 2024 00:14