Demaryius Thomas

 PROFIMEDIA
U SVOJOJ KUĆI

Potpuni šok u SAD-u: Slavni sportaš pronađen mrtav u 33. godini, policija i dalje šuti o točnom uzroku smrti

Od Demaryiusa Thomasa se opraštaju suigrači, treneri i klubovi.
Piše: S.N.Objavljeno: 10. prosinac 2021. 10:05

Svijet američkog nogometa je u šoku. Demaryius Thomas, bivši 'wide receiver' Denver Broncosa, pronađen je mrtav u svojoj kući u Roswelu. Tamošnja policija je potvrdila kako ga je pronašla mrtvog u četvrtak, ali zasad ne otkrivaju pravi razlog smrti. U priopćenju se navodi tek da preliminarni podaci pokazuju kako je razlog smrti 'medicinske prirode' no nisu precizirali što se točno dogodilo.

Thomas je na Božić trebao proslaviti 34. rođendan, a umirovio se prošlog ljeta. Izabran je na draftu 2010. kao 22. pick od strane Denver Broncosa gdje je proveo velik dio karijere, a igrao je još za Houston Texanse, New England Patriotse i New York Jetse. S Broncosima je osvojio Super Bowl za sezonu 2015., četiri puta je nastupio na Pro Bowlu (All-Star utakmici NFL-a) te je dva puta izabran u drugu momčad lige.

Njegova smrt iznenadila je NFL svijet, a od Thomasa se opraštaju bivši suigrači i klubovi.

"Thomas je bio bolja osoba nego što je bio igrač, a kao igrač je ušao u Kuću slavnih. To dovoljno govori o njemu kao čovjeku. Moju djecu je tretirao kao svoju vlastitu, pokretao je svaku humanitarnu akciju momčadi - vijest o njegovoj smrti me je potpuno šokirala", napisao je jedan od najboljih NFL igrača u povijesti, Peyton Manning.

"Potpuno smo slomljeni zbog iznenadne, tragične smrti Demaryiusa Thomasa. Voljeli su ga svi u klubu, njegovi suigrači i treneri te naši navijači. Bio je jedan od najboljih igrača u povijesti našeg kluba", priopćili su iz Denver Broncosa.

Linker
29. travanj 2024 09:32