Chris Eubank
 BLACKBURN/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
‘DA JE ZNAO TKO SAM...‘

‘Najhrabriji lopov‘ na ulici opljačkao boksačku ikonu i pobjegao s plijenom sentimentalne vrijednosti!

‘Nisam mogao vjerovati, bio sam šokiran. Sve se odvilo u nekoliko sekundi‘, prepričava bivši prvak
Piše: SNObjavljeno: 13. listopad 2021. 22:36

Velika Britanija dobila je svog novog "najhrabrijeg lopova", barem je to zaključak tamošnjih medija koji javljaju da je u još u utorak usred bijela dana opljačkan Chris Eubank, bivši svjetski boksački prvak u srednjoj i supersrednjoj kategoriji.

Čovjeka koji je tijekom 90-ih u svom vlasništvu držao WBO titulu lopov je zaskočio nedugo nakon njegovog posjeta jednog podružnici Barclays banke u zapadnom Londonu.

"Nisam mogao vjerovati, bio sam šokiran. Nema šanse da je znao tko sam jer onda to ne bi ni pokušao. Bio je samo usredotočen na nagradu. Sve se odvilo u nekoliko sekundi, zbrisao je niz ulicu poput sprintera", požalio se danas 55-godišnji Britanac u razgovoru za Evening Standard.

Eubank je lopova opisao kao "drsku", ali "dobro odjevenu" osobu koja mu je ukrala 400 funti vrijednu Louis Vuitton torbicu.

image
Chris Eubank
KEITH MAYHEW/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Chris je očito procijenio da "sprintera" neće uloviti pa se brže-bolje vratio u banku te od tamo nazvao policiju.

Eubank je otkrio i kako je ukradena torba za njega imala sentimentalnu vrijednost jer ju je u svom vlasništvu imao od 1992. godine, a ista se više ne proizvodi. Pored toga, imao ju je sa sobom i u Las Vegasu gdje se 2014. oženio s menadžericom Claire.

No, ako mislite da mu je samo gubitak torbe pokvario dan, poslušajte samo što je u potpunosti dotuklo nekadašnjeg prvaka - belgijska čokolada s lješnjacima koju je danima držao u njoj!

"E pa to mi je stvarno pokvarilo dan! Bila je unutra već šest dana, baš spremna za jelo... Sviđa mi se na toj temperaturi, a sad su mi je maznuli", razočarano će Eubank.

image
Carl Thompson vs Chris Eubank
BOB COLLIER Afp

Linker
18. travanj 2024 17:02