Kate Abdo
 INSTAGRAM
NEUGODNA SITUACIJA

Slavna TV voditeljica šokirala u prijenosu uživo: ‘Drugi sin i opet boksač!? Vi sigurno imate dobru...‘

Otac boksača Ryana Garcije nije znao gdje bi gledao, na kraju se ipak sabrao i odgovorio...
Piše: SNObjavljeno: 05. siječanj 2021. 22:46

Kate Abdo, poznata TV voditeljica, završila je u kultnoj njemačkoj verziji rubrike "ispeci/reci" kad je slučajno ili namjerno podbola oca boksača Ryana Garcije sad već legendarnim pitanjem:

"Sigurno ste ponosni što imate dva sina boksača, učinili ste ih zgodnima i pravim sportskim ličnostima. Pa vi sigurno posjedujete prilično dobru spermu!"

Tata Garcia morao je dvaput provjeriti je li dobro čuo što je rekla 39-godišnja voditeljica... Tad je s osmjehom na licu ipak nastavio dijalog:

"Pa eto, puno vam hvala na komplimentima".

Kate je jedna od najpoznatijih TV lica Europe. U Njemačkoj je radila na RTL-u, pa i za Sky Germany, a vodila je i emisije na ZDF-u.

Voditeljica tečno govori na engleskom, španjolskom, francuskom i njemačkom, te je radila i za brojne druge TV produkcije.

Inače, tema ovog intervjua, Ryan Garcia, položio je u noći sa subote na nedjelju jedan vrlo zahtjevan tests tijekom kojeg je preživio najstrašniji trenutak u dosadašnjoj karijeri.

'King Ry' pobijedio je u Dallasu Lukea Campbella (20-4) nokautom u sedmoj rundi i to nakon što ga je olimpijski pobjednik iz 2012. u drugoj po prvi puta u karijeri poslao u nokdaunu.

Prekid borbe rezultat je brutalnog udarca u tijelo nakon kojeg 33-godišnji Britanac više nije mogao nastaviti meč. Bio je to za Campbella prvi poraz prekidom u karijeri tijekom koje je dva puta napadao svjetski naslov, a osim Garcije uspješniji od njega u ringu su još samo bili Yvan Mendy, Jorge Linares i Vasyl Lomachenko.

Linker
23. travanj 2024 16:44