Wayne Rooney
 Reuters / Carl Recine Livepic
SKANDAL NA OTOKU

PIJANI ROONEY ZGROZIO JE OTOK Kapetan engleske reprezentacije upao na vjenčanje i pošteno se osramotio

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. studeni 2016. 22:29

Priča o pijanom ispadu Waynea Rooneyja kruži otočkim medijima. Napadač Manchester Uniteda opet se našao na udaru medija nakon što su u javnosti osvanule fotografije koje otkrivaju da se do kasno burno zabavljao na jednom vjenčanju u hotelu u kojem je odsjeo s engleskom reprezentacijom.

Rooney je pobjedu and Škotskom (3:0) u kvalifikacijama za SP odlučio proslaviti, pa je iskoristio slobodan dan koji je dobio od izbornika.

Londonski tabloid The Sun tvrdi da je Rooney pijan upao na vjenčanje koje se održavalo u hotelu The Grove u Watfordu prošle subote, a bilo ga je lako uočiti budući je na sebi imao dres engleske reprezentacije.

Svjedoci tvrde da je Rooney pio pivo i crveno vino i da ga se za šankom moglo vidjeti do 5 sati ujutro. Isti tvrde da je 31-godišnji napadač teturao i da je jedva mogao govoriti.

"Nije mogao izgovoriti normalnu rečenicu i stalno je teturao. Bio je prava komedija i nitko nijue mogao vjerovati da je riječ o kapetanu engleske reprezentacije", tvrdi jedan od svjedoka.

Ubrzo nakon što je incident procurio u javnost uslijedila je javna isprika.

"Iako su cijela momčad i stručni stožer imali slobodni dan Wayneu je žao i priznaje da takve fotografije nisu primjerene za nekoga u njegovoj poziciji. Wayne se ispričao i izborniku Southgateu", poručili su predstavnici slavnog nogometaša putem priopćenja.

"Savez će preispitati pravilnik i odredbe koje se odnose na slobodno vrijeme nogometaša dok su u sastavu reprezentacije," kazao je glasnogovornik FA-a.

Linker
10. svibanj 2024 00:58