REUTERS
SAD JE I ONA PUKLA

CIJELA NACIJA SE ZABAVLJA S PREPISKOM ŽENE ENGLESKOG KAPETANA 'Nismo mi napravljeni od plastike, i mi smo ljudi! Začepi, totalni idiote!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. listopad 2016. 22:57

Teške dane engleskog kapetana Waynea Rooneya upotpunila je njegova supruga Coleen, čija je prepiska s jednim navijačem na Twitteru postala zabava za cijelu naciju.

Nakon što je izbornik Engleske Gareth Southgate podlegao pritiscima javnosti i Rooneya izostavio iz prvih 11 u današnjem kvalifikacijskom okršaju sa Slovenijom, javila se ovih dana nimalo sretna Coleen te na Twitteru zbog supruga ušla u žustru raspravu s jednim navijačem.

"Kada svaka četiri tjedna provjeriš stanje na bankovnom računu i vidiš da ti je sjelo više od milijun funti, onda moraš biti spreman i na kritike javnosti", napisao je navijač i tu je sve krenulo.

Gospođa Rooney je u početku bila pristojna...

"Mediji i navijači bi trebali biti pozitivni prema momčadi (ne samo prema jednom igraču) dok se ona priprema za utakmicu, a ti istovremeno imaš šestogodišnjeg sina koji sluša kako svi zvižde njegovom tati. To nije nimalo lijepo i u tim trenucima mi novac uopće niti ne pada na pamet, kao ni njemu ili bilo kome u našoj blizini. Osjećaji su ti koji su bitni... Nismo mi napravljeni od plastike, nije moj suprug od plastike, mi smo ljudi", pokušala je gospođa Rooney objasniti svoju stranu priče koja očito opterećuje cijelu obitelj proteklih dana.

Međutim, nije naišla na razumijevanje.

"Ha ha ha! Da, to je osjećaj da zarađuješ 300 tisuća tjedno, a zaje**vaš se na terenu", ponovio je priču 'provokator' i dobio oštar odgovor:

"Začepi, totalni idiote!".

Wayne Rooney je odluku o seljenju na klupu ipak prihvatio s nešto manje gorčine.

"Već 13 godina igram za Englesku i uvijek sam davao sve od sebe. Ali, sada je došlo vrijeme kada nisam prva opcija kao što je to ranije bio slučaj. Siguran sam da će me Henderson dobro zamijeniti, on je fantastičan lider i zaslužio je priliku. To će biti veliki trenutak za njega i njegovu obitelj. Znam da mi više nije 20 godina, ali nije mi niti 35, 36 kako neki misle. I Ryan Giggs sa 30 godina nije bio igrač kao kada je imao 18, ali igrao je nogome do svoje 40. Mogao sam se povući nakon ljeta, ali to jednostavno nisam ja", objasnio je kapetan na presici uoči utakmice.

Linker
10. svibanj 2024 18:00