Musa Askan Yamak

 SCREENSHOT YOUTUBE
UŽASNE VIJESTI

Video: Velika tragedija zavila svijet boksa u crno! Njemački boksač se srušio u ringu i preminuo

Musa Askan Yamak je iznenada preminuo tijekom meča protiv Uganđanina Hamze Wanderea
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. svibanj 2022. 10:56

Njemački boksač turskog porijekla Musa Askan Yamak je iznenada preminuo tijekom meča protiv Uganđanina Hamze Wanderea. Neporaženi 36-godišnji boksač se srušio tijekom nedjeljnog meča u Garchingu nedaleko od Münchena i, usprkos pomoći liječnika, nije mu bilo spasa.

Yamaku je to bila 76. borba u karijeri, a tragedija se dogodila početkom treće runde. U drugoj rundi ga je protivnik žestoko udario, a onda je zvono prekinulo rundu. Kad je trebalo krenuti s trećom rundom, Nijemcu je pozlilo i pao je na koljena, a onda se srušio u ring.

Liječnici su odmah utrčali u ring i pokušali mu pomoći. Hitno je prevezen u bolnicu, ali tamo je preminuo u ponedjeljak. Tragičnu vijest je potvrdio turski političar Hasan Turan na Twitteru.

"Izgubili smo sunarodnjaka Musu Askana Yamaka, boksača iz Alucre koji je u mladosti osvajao europska i azijska prvenstva. Izgubili smo ga nakon srčanog udara. Pokojniku, kojeg smo susreli u narodnoj skupštini kad je dolazio u Ankaru na natjecanje, želim milost božju, a obitelji i prijateljima izražavam sućut", napisao je Turan.

TRAGIČNE SCENE I UZNEMIRUJUĆU SNIMKU DOGAĐAJA MOŽETE VIDJETI OVDJE.

Linker
18. travanj 2024 12:10