AFP
ODLAZAK IZ UNITEDA

Šok na Old Traffordu: Wayne Rooney ne želi surađivati s Davidom Moyesom!

Prije dolaska u Manchester Rooney je kao nadareni nogometaš igrao u Evertonu gdje je tada trener bio upravo Moyes, ali ne zna se koji je razlog njihove netrepeljivosti
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. svibanj 2013. 20:38

Wayne Rooney više nije nogometaš Manchester Uniteda to ako pogledate njegov profil na društvenoj mreži Twitter. Sam Rooney je izbrisao takvu "djelatnost"...

Na mjesu gdje je stajalo sve do četvrtka - nogometaš Manchester Uniteda, sada stoji - sportaš Nikea. I ranije tijekom sezone se spominjala želja engleskog napadača da napusti Old Trafford, a sada je još izraženiji njegov nagon za odlaskom.

Naime, Goal.com, kao i neki otočki mediji, navode da Rooney ne želi opet raditi s Davidom Moyesom, koji je i službeno postao nasljednik Alexa Fergusona. Prije dolaska u Manchester United Rooney je kao nadareni nogometaš igrao u Evertonu gdje je tada trener bio upravo Moyes.

Premda se ne zna točan razlog (ili razlozi), izgleda kako između njih dvojice, a pogotovo iz Rooneyjeva kuta, i dan danas postoji razdor.

PSG, Bayern i Chelsea su navodno zainteresirani za Rooneyja koji očigledno traži bijeg iz kluba gdje se nalazi od daleke 2004. godine. U Evertonu je igrao od 2002. do 2004. godine.

Linker
12. svibanj 2024 20:02