Jose Mourinho

 OZAN KOSE Afp
SUDAC GA KAZNIO

VIDEO Nevjerojatna ‘psina‘ Mourinha: Zgrabio laptop pa osigurao da cijeli svijet vidi nepravdu

‘Posebni‘ se opet potrudio postati glavnom temom nakon pobjede Fenerbahçea
Piše: SNObjavljeno: 29. rujan 2024. 21:04

Voljeli ga ili ne, morate priznati da bi nogometni svijet bio malo dosadnije prirode bez Josea Mourinha. Njegov Fenerbahçe slavio je 2:0 na gostovanju kod Antalyaspora u sedmom kolu turske Super lige, a "Special One" opet se potrudio postati glavnom temom susreta.

Osim što je isprao gorki okus poraza od Galatasaraya (1:3) iz prošlog kola, Mourinho je na nedjeljnom gostovanju upao u raspravu sa sucima. Međutim, učinio je to na vrlo neuobičajen način. Naime, u 78. minuti, pri rezultatu 1:0, Feneru je sumnjivo poništen pogodak zbog dosuđenog zaleđa.

Zatim je na scenu stupio Mourinho, koji je uzeo laptop u ruke i namjerno ga smjestio ispred jedne kamere kod gol-auta. Znao je Portugalac da će taj potez zaintrigirati režisera, koji je odmah prebacio kadar na Mourinhov laptop, a na njemu je stajala situacija nepriznatog pogotka. Fenerov napadač (čini se Edin Džeko), barem prema Mourinhovom videu, očigledno nije stajao u nedozvoljenoj poziciji.

Situaciju pogledajte OVDJE.

Snimka Mourinhova poteza brzo se počela dijeliti društvenim mrežama, Portugalac je originalno i domišljato osigurao da cijeli svijet vidi "nepravdu". Jasno, sudac je reagirao na Mourinhovu "psinu" i "nagradio" ga žutim kartonom, na što je trener samo odmahnuo rukom.

Pravda je, može se reći, ipak zadovoljena, jer stoper Thailsson Kelven zatresao je vlastitu mrežu i postavio konačnih 2:0 u korist Fenera.

Linker
02. listopad 2024 13:32