Getty Images
DEBI IZ SNOVA

VIDEO: Bilić napravio senzaciju na Emiratesu: 'Čekićari' nokautirali Arsenal

Završena je premierligaška utakmica 1. kola između Arsenala i West Hama Slavena Bilića na Emiratesu. West Ham vodi je slavio s 2:0 golovima Kouyate i Zaratea u debitantskoj premierligaškoj utakmici za Bilića.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 09. kolovoz 2015. 17:34

West Ham do ove nedjelje nije slavio protiv Arsenala u zadnjih 15 susreta, a zadnji put to im je uspjelo još u travnju 2007. godine.

Bilić je do pobjede protiv Arsenala stigao nakon ispadanja od rumunjske Astre u 3. pretkolu Europske lige. U uzvratu tog ogleda je odmarao prvu momčad. Pokazalo se, s pravom.

Golove za West Ham postigli su Kouyate u 43. i Zarate u 57. minuti. Kod oba gola koja je West Ham sukrivac je bio Arsenalov vratar Petr Čech, koji je ljetos pristigao iz Chelseaja.

Kod prvog gola je otišao u prazno nakon ubacivanja Payeta s desne strane, prije nego li je Kouyate zatresao praznu mrežu, dok je kod drugog gola sporo reagirao kod prizemnog udarca Maura Zaratea s nekih dvadesetak metara.

U drugoj utakmici dana Newcastle i Southampton su igrali 2-2, popodne igraju Stoke City i Liverpool, a u ponedjeljak West Bromwich Albion i Manchester City.









Linker
09. svibanj 2024 00:14