Ivan Leko

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
U NOVE POBJEDE

Tamo ga posebno cijene: Ivan Leko dobio otkaz u Hajduku pa ekspresno našao novi klub?

Kako prenose belgijski mediji, bivši trener Hajduka je kandidat za preuzimanje prvoligaša iz Liegea
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 03. siječanj 2024. 10:16

Puno je Hajduk očekivao od Ivana Leke, u konačnici je malo dobio. Čelnici splitskoga kluba krajem listopada su uvidjeli da ta priča ne ide u dobrom smjeru te su na klupu vratili Lekinog prethodnika Mislava Karoglana koji je odveo Bijele do naslova jesenskog prvaka Hrvatske.

Za to vrijeme Leko se oporavljao od otkaza, no čini se da neće dugo biti bez angažmana. Kako su jutros prenijeli brojni belgijski mediji, bivši trener Hajduka je kandidat za preuzimanje Standarda iz Liegea.

Nakon što je Carl Hoefkens dobio otkaz, klupsko vodstvo krenulo je u potragu za novim stručnjakom koji je slobodan, a ima iskustva u belgijskoj ligi. Početni popis od 50-ak imena smanjio se

S obzirom na to da Ivan Leko ispunjava oba uvjeta, vrlo brzo moglo bi doći do dogovora. Leko je s Club Bruggeom bio prvak Belgije, s Antwerpom je osvojio kup, a bio je i na klupi Sint-Truidena.

Standard u subotu odlazi na pripreme u španjolsku Marbellu, a na ljestvici belgijskog prvenstva zauzima tek deveto mjesto s 23 boda, štop je čak 25 bodova manje od lidera Royale Union SG-a.

Linker
17. travanj 2024 05:40