Deco, sportski direktor Barcelone

 Urbanandsport/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia
Teško ostvariv posao

Snimljen tajni sastanak i najava transfera koji bi bio svjetska senzacija: ‘To nije moguće...‘

Zbog poznatih financijskih problema kluba, na društvenim mrežama brojni su komentari izrugivanja
Piše: SNObjavljeno: 29. veljača 2024. 14:23

Jučer u popodnevnim satima, kako prenose španjolski mediji, viđena je agentica Erlinga Haalanda u društvu sportskog direktora Barcelone, Deca. Njezin pomoćnik i desna ruka, bivši je igrač Barcelone Maxwell, a navodno je upravo on poveznica između popularne Rafaele Pimente i čelnih ljudi katalonskog kluba.

Pimenta osim Haalanda, zastupa još i De Ligta, Verrattija i Pogbu, a nagađa se kako je njezin dolazak u katalonsku prijestolnicu ipak povezan s mogućim transfer opcijama Norvežanina. Zbog poznatih financijskih problema Barcelone, na društvenim mrežama brojni su komentari koji se izruguju s ovom vijesti.

"Možda Haaland želi kupiti Barcelonu"

"Da vjerujem da je bila ondje, ali Haalandov transfer? Pa ona zastupa brojne igrače u Serie A, sigurno nije riječ o Haalandu"

"Ma to nije moguće, pa Barça si to ne može priuštiti"

"Nadam se da je Pimenta dobro večerala, to je sve što će ondje obaviti"

Ovaj sastanak komentirao je i poznati novinar Gerard Romero, koji detaljno prati situaciju vezanu za Barcelonu.

"Tek se ušlo u inicijalne razgovore i ne možemo ni približno reći da će Haaland doći u Barcelonu. Je li transfer teško izvediv? Da. Je li transfer nemoguć? Ne", napisao je Španjolac.

Haaland prema popularnom Transfermarktu trenutno vrijedi 180 milijuna eura, što je zasigurno iznos koji Barcelona teško može isplatiti i u normalnoj financijskoj situaciji, a kamo li s ovakvim brojnim problemima. Podsjetimo, Katalonci su u ljetnom prijelaznom roku ključne igrače doveli tek na posudbu (Joao Cancelo, Joao Felix) i uz to ih jedva registrirali za španjolsko prvenstvo, stoga je teško vjerovati da se ovaj transfer može ostvariti prije isteka Haalandova ugovora koji vrijedi do lipnja 2027. godine.

Linker
29. travanj 2024 06:58