BAGU BLANCO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Bagu Blanco/shutterstock Editorial/profimedia
MALO JE IZNENAĐEN

FOTO Procurila poruka Marcela Brozovića, svi se od njega opraštaju, a Vatrenom ništa nije jasno: ‘Što je ovo?‘

Cifra koja se spominje je 23 milijuna eura, a Brozović je navodno već dogovorio i plaću sa Saudijcima
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 25. lipanj 2023. 21:05

Transfer Marcela Brozovića iz Inter Milana u saudijski Al Nassr glavna je tema u hrvatskim i svjetskim medijima ovih dana. Prema javljanju talijanskog transfer stručnjaka Fabrizija Romana transfer se bliži kraju i trebao bi se zaključiti nakon konačnih razgovora u ponedjeljak. Cifra koja se spominje je 23 milijuna eura, a Brozović je navodno već dogovorio i plaću sa Saudijcima.

U toku s novostima je naravno i cijela Italija, pa tako na društvenim mrežama pljušte poruke prema hrvatskom reprezentativcu u kojima navijači traže ostanak svojeg ljubimca. Oglasio se i poznati tenisač i navijač Intera Fabio Fognini s porukom “Ostani“.

Brozović je također dobio i službenu poruku navijačke grupe i ultrasa Intera, Curva Nord – o kojoj možete više pročitati ovdje.

Nakon brojnih poruka Brozoviću se javio i talijanski novinar Fabrizio Biasin, rekavši da će mu jako nedostajati, samo da bi dobio ovaj odgovor.

- Što je ovo? Svi se opraštaju od mene, a ja nisam ni s kim razgovarao. Ovo je ludost! – odgovorio je Broz i usput iskoristio smiješne emotikone kojima je indicirao na šalu.

Brozović se već ranije danas našalio sa svojim Interovim suigračem i velikim prijateljem Nicolòom Barellom, kada je pokazao da ima igračevu sliku na svom ormariću.

Linker
05. lipanj 2024 15:59