GORAN MEHKEK Cropix
SN DOZNAJU

Bišćan šalje napadača na posudbu, uskoro rasplet oko novog odlaska s Maksimira? Pri kraju je veliki posao

Svi bi poslovi o kojima se piše već neko vrijeme trebali uskoro biti i do kraja formalizirani
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 16. kolovoz 2023. 16:50

U srijedu ujutro na treningu Lokomotive ukazao se - Sandro Kulenović! I ostat će na Kajzerici na posudbi do zime, takav je dogovor Dinama i Lokomotive. Kulenović je, podsjetimo, cijelu prošlu sezonu proveo na posudbi na Kajzerici, vratio se u Dinamo, ali nije se nametnuo treneru Igoru Bišćanu, koji ga je otpisao i 23-godišnji napadač tražio je novi klub. Bilo je nekih inozemnih ponuda, ali uvjeti nisu bili zadovoljavajući, ni za Dinamo, ni za Kulenovića. Stoga se otvorila opcija još jednog odlaska na posudbu na Kajzericu i to će biti do kraja tjedna i formalno riješeno. Kulenović će, dakle, prvi dio prvenstva igrati u Lokomotivi, a Dinamo i dalje preuzima sve njegove ugovorne obveze.

image

Sandro Kulenović nastavlja u Lokomotivi

DAMIR KRAJAC Cropix

Trener Lokosa, Silvijo Čabraja, svakako će u Kulenoviću dobiti provjereno pojačanje. Dodajmo da je Luka Stojković u srijedu trenirao s Lokosima, a u četvrtak bi napokon trebao obaviti liječnički pregled kao preduvjet prelaska u Dinamo. Lukas Kačavenda je prošao preglede, u srijedu ga, zbog glavobolje, nije bilo na treningu na Kajzerici. Do kraja tjedna napokon bi trebali biti realizirani i ti transferi s Kajzerice u Maksimir.

Odužila se i transferna saga o možebitnom prelasku Luke Menala iz Dinama u Rijeku. Ni na njega Bišćan više ne računa, Menalo uredno trenira s prvom momčadi, a klupske se uprave danima dogovaraju o transferu. Menalo ne želi više ići nigdje na posudbu, ako mora napustiti Maksimir onda želi raskinuti ugovor, pa se postavlja pitanje odštete. Uskoro bi se trebao rasplesti i ovaj slučaj.

Linker
28. travanj 2024 11:21