DAVID ALIAGA/NURPHOTO/SHUTTERSTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
SVE BLIŽE DOGOVORU

Bajka kratkog vijeka: Ramos ponovno napušta Sevillu i radi iznenađujući transfer, već je u pregovorima?

Sve je izglednije da će po drugi puta napustiti Sevillu nakon što je u ljeto 2025. za 27 milijuna eura transferiran u madridski Real
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 14. svibanj 2024. 09:56

Sergio Ramos (38) izvjesno će napustiti Sevillu po drugi puta u karijeri. Ugovor mu je važeći do konca sezone, a novi mu zasad nije ponuđen. A prema vijestima iz Španjolske niti neće. Međutim, legendarni branič nije bez opcija.

Prema pisanju španjolskih medija, Ramos bi mogao u SAD, a navodno su daleko odmakli pregovori sa San Diegom. Dogovor, doduše, još nije postignut, a za konačan ishod pregovora zainteresirani su iz Saudijske Arabije gdje također žele španjolskog veterana. Prošlog ljeta Ramos je odbio poziv s Bliskog istoka i ugovor vrijedan 20 milijuna eura po sezoni te potpisao za matični klub za dva milijuna eura. Ta "bajka" ostat će kratkog vijeka.

Ramos će tako po drugi puta napustiti Sevillu nakon što je u ljeto 2025. za 27 milijuna eura transferiran u madridski Real s kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti. Prošlog ljeta vratio se na Ramón Sánchez Pizjuán nakon 18 godina po okončanju ugovora s PSG-om i odigrao 34 utakmice u svim natjecanjima u sezoni u kojoj je Sevilla rezultatski podbacila. U prvenstvu su bliži mjestu koje vodi u niži rang (12 bodova ispred Cadiza) nego Europi (13 bodova zaostatka za Betisom), natjecanje u Ligi prvaka završili su u skupini, a u španjolskom Kupu već u četvrtfinalu zbog čega u klubu okreću novi list.

Linker
14. svibanj 2024 09:57