REUTERS/Marko Djurica
GLAVNA TEMA U SUSJEDSTVU

SPORTSKA VIJEST DANA U SRBIJI DOBILA NASTAVAK Srpska nogometna zvijezda se oglasila nakon priče o brutalnom napadu s umalo kobnim posljedicama

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. lipanj 2018. 00:47

Iz srpskih medija stizale su posljednih sati informacije o tome kako je u noćnom klubu u Kragujevcu brutalno pretučen njihov nogometni reprezentativac Filip Kostić.

26-godišnjak je navodno stradao još prije otprilike tri tjedna kada je u rodni grad stigao kako bi se odmorio pred početak Svjetskog prvenstva.

Kažemo navodno, jer iz Srbije stižu različite informacije. Dok većina medija javlja da je upravo 26-godišnji Kostić žrtva brutalnog napada u kojem je stradao i njegov stariji brat (33), drugi pak poput BlicSporta tvrde da srpski reprezentativac uopće nije sudjelovao u spomenutoj situaciji. Samim time, nije mu se ništa ni dogodilo, a tome u prilog po njima ide i činjenica da na prijemu kod predsjednika Aleksandra Vučića nije imao nikakvih tragova iz navodnog obračuna.

Prema onima koji tvrde da je bio prisutan u tom incidentu, Kostić je čak morao spašavati život bratu koji je ostao bez svijesti te se počeo gušiti.

Kostić sve demantira

Prema najnovijim informacijama, i sam reprezentativac Srbije se oglasio i sve demantirao.

"Informacija koja se pojavila u medijima da sam pretučen i napadnut nije točna. Nikakav napad na mene se nije dogodio, niti sam bio na meti huligana. Problem o kojem se piše dogodio se mom bratu od strica prije 15 dana. Apsolutno s tim nemam nikakve veze. I to je sve što imam reći na tu temu. Potpuno sam posvećen reprezentaciji i predstojećem Svjetskom prvenstvu", demantirao je Kostić u razgovoru za Tanjug novinsku agenciju.

Linker
13. svibanj 2024 22:45