John Herdman s momčadi

 ANTONIN THUILLIER Afp
SKRENUO FOKUS

Zbog Hrvatske je naljutio i suprugu, a zapravo je napravio veliku uslugu Zvezdinom golmanu

Na pressici nitko nije pitao za njega, što je zanimljivo s obzirom na izjave i o ‘srpskoj Dalmaciji‘
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 26. studeni 2022. 19:45

John Herdman naljutio je i vlastitu suprugu izjavom kako će "je.... Hrvate", ni njoj se nije svidjela vulgarnost i provokativnost njegovog javnog diskursa, pogotovo zato što znaju Zagreb u kojem im je sin trenirao u Dinamu.

Iako će reći da tako motivira svoju ekipu i da bi jednako kazao za bilo kojeg rivala, te je komplimentirao našem nogometu, treba priznati da je Englez napravio jako dobar posao za svoju momčad. Hrvatska bi i tako bila motivirana jer trebaju joj bodovi, pričao on ili ne pričao, a spasio je i sačuvao medijskog fokusa Milana Borjana.

image

Milan Borjan

HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Hollandse Hoogte/shutterstock Editorial/profimedia

Na službenoj press-konferenciji uoči utakmice nitko nije pitao za golmana Crvene zvezde, ni od hrvatskih, ni od kanadskih, ni novinara od bilo gdje iz svijeta, što je zanimljivo s obzirom na Borjanove izjave o "srpskoj Dalmaciji" i druge.

Sve je zanimao Herdman i ono što bi on htio napraviti Hrvatima, a hoće li Borjan biti pod pritiskom, kako će na njega utjecati što će se sučeliti s Hrvatima, ostalo je ispod radara, a moglo je biti vruća tema. Golman je tako dobio mir u pripremi, a jedino on zna je li čiste glave.

Možda bude super motiviran, pa brani kao lud?

Linker
26. travanj 2024 23:32