RONALD GORSIC Cropix
NOVI MUNDOCAST

VIDEO: Lovren starta protiv Maroka? ‘Stavio bih Šutala, nije impresioniran, ne djeluje kao da su mu 22 godine‘

Stjepan Tomas je gostovao u novom izdanju Mundocasta, posebnog podcasta posvećenog SP-u
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. studeni 2022. 09:16

U novom izdanju Mundocasta gostovao je nogometni trener Stjepan Tomas. Glavna tema nam je, naravno, bila utakmica hrvatske nogometne reprezentacije protiv Maroka, a nova informacija iz stožera Vatrenih je da bi mjesto u prvoj postavi na poziciji stopera trebao imati Dejan Lovren, a ne Josip Šutalo ili Martin Erlić.

"Ja sam više za Šutala jer je fantastično odigrao protiv Francuske. Protiv najboljih napadača na svijetu je pokazao da ga nije moguće impresionirati. Iako je mlad po godinama, djeluje jako sigurno", rekao je glavni urednik Sportskih novosti Robert Šola koji je također gostovao u .

Stjepan Tomas pak smatra da izbornik Dalić ne može pogriješiti.

"U ovom kratkom periodu koliko su skupa, izbornik je vjerojatno osjetio koliko mu znači jedan Lovren koji je vjerojatno i lider. Osjetio je da mu je potrebna ta energija otraga. Ima Lovrena otraga, Modrića u sredini i to su dvije kičme ove reprezentacije", rekao je Tomas pa dodao:

"Ne znam kako bi reagirao Šutalo na tu prvu utakmicu, ali vidjeli smo protiv Francuske kako je odlično odigrao. Nema veze što je mlađi. Ne znam koga bih ja stavio jer nisam tamo. Lovren možda nije na nivou koji je imao 2018. godine, ali izbornik se izgleda odlučio za Lovrena. No, koga god uzme, neće pogriješiti. Možda smo više za Šutala pred kojim je karijera."

Što Hrvatska može očekivati od Maroka, je li Daliću problem igranje u ranom terminu, mogu li se Englezi nakon prve utakmice smatrati favoritima za osvajanje naslova, pogledajte u cijelom našem Mundocastu:

Linker
19. svibanj 2024 20:44