MANAN VATSYAYANA Afp
NOVI MUNDOCAST

VIDEO: ‘Jednu stvar ne mogu razumjeti, to je nemoguće, pa on je kao klinac bio veći talent od Luke‘

U studiju Hanza Medije donijeli smo Vam prvu analizu utakmice između Hrvatske i Maroka
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 23. studeni 2022. 13:31

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru 0:0 protiv reprezentacije Maroka, a u našem posebnom izdanju Mundocasta poslušajte prve reakcije na igru izabranika Zlatka Dalića.

U studiju Hanza Medije ugostili smo našeg proslavljenog trenera Iliju Lončarevića s kojim smo prošli sve ono što se događalo na utakmici između Hrvatske - Maroka. Je li Hrvatska dobro igrala? Tko je bio naš najbolji igrač, a od kojeg smo ipak očekivali više? Hoće li Dalić morati nešto mijenjati u prvoj postavi za utakmicu protiv Kanade?

Odgovore na ta i sva druga pitanja oko ove utakmice saznajte u našem novom Mundocastu.

- Volio bih malo komentirati s odmakom. Svi smo mi prvo navijači kada je reprezentacija u pitanju. Možemo reći da tu ima puno opravdanja jer, ipak je to prva utakmica. Velika je bila koncentracija da se ne primi pogodak. Ali, imamo igrače koji su jako vidljivi na terenu, a ima i onih koji su previše samozatajni. Ja očekujem od Kovačića da bude barem isti kao Modrić, ako ne i bolji na ovom prvenstvu. On igra utakmicu da zadovolji osobne postavke igrača koji mu je trener naredio, ali velika je razlika u nametljivosti na terenu između njega i Luke. Modrić je najprisutniji igrač na terenu s 37 godina. Čak je i Brozović bio puno prisutniji od njega, što se od Broza ne očekuje - rekao je Lončarević u početku, pa nastavio:

‘Nepojmljivo mi je da on u ovim godinama već nije totalno etabliran kao naš najbolji vezni igrač. On bi sada trebao biti bolji od Luke. Jednu stvar ne mogu razumjeti, to je nemoguće, pa on je kao klinac bio veći talent od Luke.

Što je sve rekao legendarni Lončarević pogledajte u videu:

Linker
11. svibanj 2024 10:12