TOM DUBRAVEC Cropix
ODLUČILI ČITATELJI SN

Samo 4 posto Hrvata želi vidjeti Kramarića na devetki! Evo tko je apsolutni favorit za start s Kanadom

Nije se našim čitateljima svidio nastup Andreja Kramarića protiv Maroka, žele samo jedno ime
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. studeni 2022. 12:43

Jutros smo na našim stranicama objavili anketu uz prigodni tekst našeg reportera iz Katara, Dražena Antolića. Pitanje u anketi bilo je ono koje muči dobar dio hrvatske javnosti koja aktivno prati događanja sa Svjetskog prvenstva. Tko bi trebao startati na poziciji napadača u sljedećem susretu Vatrenih na Mundijalu?

Dvoboj s Kanadom, podsjetimo, igra se u nedjelju od 17 sati po hrvatskom vremenu. Na otvaranju protiv Maroka, izbornik Zlatko Dalić odlučio se za Andreja Kramarića na poziciji špice. Nije napadač njemačkog bundesligaša Hoffenheima odigrao dobru utakmicu, a posljednje minute je kao zamjena dobio Marko Livaja.

Upravo je ikona Hajduka i najbolji strijelac HNL-a bio apsolutni pobjednik, barem što se prvih sati naše ankete tiče. Do 12.30 sati Livaja je dobio preko 2.200 glasova ili okruglih 60 posto.

Na drugom mjestu našao se Bruno Petković s oko tisuću glasova, što je iznosilo 27 posto, dok je treći završio Ante Budimir. Njemu je glas dalo nešto malo iznad 300 ljudi (9 posto). Andrej Kramarić dobio je svega 4 posto glasova publike, pretočeno u glasove do 12.30 sati - svega 160 glasova.


Anketu ćemo ostaviti otvorenom pa još uvijek stignete nekome dodijeliti svoj glas:


"Dalić za Kanadu ima dvije jake opcije! Srbija? Piksi je napravio jednu veliku grešku". U današnjem Mundocastu gostovao je Mario Cvitanović koji je najavio utakmicu između Hrvatske i Kanade, ali i komentirao ogled između Brazila i Srbije.

Linker
25. travanj 2024 03:45