Lionel Messi

 TWITTER
BOKSAČ LJUT

Leo Messi jednim potezom naljutio krivog čovjeka i dobio opasnu prijetnju: ‘Moli Boga da te ne nađem‘

Taj je potez razljutio je Meksikance, a najglasniji je bio njihov fantastični boksač Canelo Alvarez
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 28. studeni 2022. 13:05

Svjetsko prvenstvo u Kataru sada se već žestoko zahuktalo, cijeli svijet je u nogometu, pa se svaki korak analizira do najsitnijih detalja. Tako se u Meksiku - nakon uvijek bolnog poraza protiv Argentine - pomno analizirao i jedan Messijev "korak" koji ih je propisno razljutio.

Naime, nakon utakmice igrači Argentine proslavili su pobjedu urnebesnim slavljem, pjevalo se i plesalo kao da su osvojili Svjetsko prvenstvo. Objavljeno je i nekoliko videa iz svlačionice, a na jednom se vidi kako Lionel Messi gazi dres Meksika.

Taj je potez razljutio je Meksikance, a najglasniji je bio njihov fantastični boksač Canelo Alvarez.

-Vidio sam da je Messi "čistio" pod našim dresom i zastavom. Neka moli Boga da ga ne pronađem. Baš kao što ja poštujem Argentinu, on treba poštivati Meksiko. Ne govorim općenito o Argentincima, već samo o ovom s*anju koje je Messi napravio u svlačionici, koje smo svi vidjeli – poručio je Canelo.

Meksikanac je po mnogima najbolji boksač na svijetu izvan teške kategorije i četverostruki prvak supersrednje kategorije. U karijeri ima 58 pobjeda, dva poraza i dvije borbe bez pobjednika.


"Hrvatska je favorit protiv Belgije, oni nas nemaju čime iznenaditi". Tim je riječima Stjepan Tomas najavio utakmicu trećeg kola SP-a koje se igra četvrtak. Kako je Tomas analizirao utakmicu protiv Kanade, ali i druge teme pogledajte u današnjem Mundocastu:

Linker
10. travanj 2024 00:07