Giacomo Raspadori

 ANTONIO BALASCO/AFP/PROFIMEDIA Antonio Balasco/afp/profimedia
IGRAO I POVREMENI VATRENI

VIDEO: Rutinska pobjeda Napolija, Inter slavio na teškom gostovanju, Pašalić ušao s klupe

Aktualni prvak Napoli je privremeno došao na četvrto mjesto ljestvice
Piše: HINAObjavljeno: 04. studeni 2023. 17:38

Nogometaši Napolija osvojili su gostujuće bodove u 11. kolu talijanske Serie A, u prvom subotnjem susretu Napoli je s 2-0 slavio kod Salernitane.

Rutinski je Napoli došao do šeste ovosezonske prvenstvene pobjede s po jednim pogotkom u svakom poluvremenu. Prvo je Raspadori iz blizine pogodio u 13. minuti za 1-0, dok je sve zaključeno golom Elmasa u 82. minuti kada je reprezentativac Sjeverne Makedonije lijepo naciljao iskosa za konačnih 2-0.

Za domaći sastav cijelu je utakmicu odigrao hrvatski nogometaš Domagoj Bradarić.

>>> POGOTKE S DVOBOJA POGLEDAJTE OVDJE <<<

Aktualni prvak Napoli je privremeno došao na četvrto mjesto ljestvice, dok je Salernitana i dalje posljednja, bez pobjede ove sezone.

Nogometaši milanskog Intera nastavljaju dominirati ove sezone u talijanskoj Serie A, u 11. kolu svladali su u Bergamu Atalantu 2-1.

Inter je poveo u 40. minuti kada je turski nogometaš Calhanoglu realizirao udarac s bijele točke. U 57. minuti je Calhanoglu bio asistent, a neumoljivi Lautaro Martinez je postigao pogodak za 2-0. Argentinac Martinez je uvjerljivo najbolji strijelac Serie A, ovo mu je bio već dvanaesti ligaški pogodak ove sezone.

Do kraja je domaćin samo smanjio na konačnih 1-2. Strijelac je bio Scamacca u 61. minuti, a šest minuta ranije u igru je za Atalantu ušao hrvatski reprezentativac Mario Pašalić.

POGOTKE S UTAKMICE ATALANTA - INTER POGLEDAJTE OVDJE

Ovom pobjedom Inter se dodatno učvrstio na vrhu ljestvice. Ima pet bodova više od drugoplasiranog Juventusa, ali klub iz Torina ima utakmica manje. Atalanta je ostala peta.

U nedjelju su na rasporedu sljedeći dvoboji Verona - Monza, Cagliari - Genoa, Roma - Lecce i Fiorentina - Juventus, dok će se u ponedjeljak za ligaške bodove boriti Frosinone - Empoli i Torino - Sassuolo.

Linker
29. travanj 2024 19:34