Luciano Spalletti

 Screenshot: Twitter
NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA

VIDEO: Provalili su mu u auto i ukrali volan uz obećanje. Reakcija slavnog trenera na povrat imovine pravi je hit

Po dolasku u klub nije bio jako popularan i morao je steći naklonost navijača
Piše: SNObjavljeno: 07. lipanj 2023. 10:51

Napolijevi ultrasi ukrali su Lucianu Spallettiju volan i CD-e u listopadu 2021. godine netom nakon njegovog dolaska u Napulj i tada su mu jasno poručili da će mu otuđene predmete vratiti jednom kada napusti klub. Sada je došao taj trenutak, a video povratka otuđenih predmeta i Spallettijeva reakcija postali su pravi hit.

Spalletti je u Napoli stigao uoči početka sezone 2021/22, ali po dolasku nije bio najpopularniji kod navijača koji su tako provalili u njegov voljeni automobil Fiat Pandu i ukrali mu ranije spomenuti volan in CD-ove. Pritom su mu ostavili poruku: ‘Vratit ćemo ti stvari, sve što moraš napraviti je da odeš.‘

Spalletti je nedavno potvrdio da napušta Napoli, a posljednju utakmicu vodio je prošle nedjelje protiv Sampdorije. Ultrasi su uistinu održali svoju riječ, ali u međuvremenu su promijenili mišljenje o treneru i sada im zasigurno nije drago što Spalletti odlazi nakon što je Napoliju donio prvi naslov talijanskog prvaka nakon 30 godina.

U videu koji kruži društvenim mrežama vidi se Spalletti kako otvara poklon u kojeg su mu najžešći navijači Napolija zapakirali otuđene predmete. Spalletti je u društvu ultrasa prasnuo u smijeh, pokazujući volan i cd-ove.

Napoli je u netom završenoj sezoni dominirao u Serie A i osvojio je naslov sa 16 bodova prednosti ispred prvog pratitelja Lazija. Titula je osigurana pet kola prije kraja sezone, a Spalletti je odlučio uzeti godinu dana odmora nakon što se nije uspio dogovoriti s predsjednikom Aureliom De Laurentiisom oko uvjeta produljenja suradnje.

Linker
11. svibanj 2024 08:34