MIGUEL MEDINA Afp
GUŽVA NA VRHU TABLICE

Video: Pogledajte kako se Milan spasio u zadnjim sekundama uz pomoć Rebića, Atalanta zabila 5 komada

Nogometaši Milana propustili su priliku približiti se vodećem Interu na samo bod
Piše: HinaObjavljeno: 03. ožujak 2021. 23:07

Milan je u susretu 25. kola kao domaćin odigrao tek 1:1 s Udineseom. Milan može biti sretan što je osvojio i taj bod jer je do izjednačenja stigao iz kaznenog udarca u posljednjim sekundama susreta.

image
Franck Kessie
MIGUEL MEDINA Afp

Udinese je poveo u 68. minuti kada je Becao biti najviši u skoku pred vratima Milana, a tom prilikom vrlo je loše reagirao i vratar Donnarumma. Gosti su bili pred pobjedom, ali Stryger Larsen je u posljednjoj minuti nadoknade neshvatljivo rukom odbio centaršut Rebića i ponudio Milanu priliku da spasi bod. Siguran izvođač kaznenog udarca bio je Kessie.

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić odigrao je čitav susret za Milan koji je drugi na ljestvici sa 53 boda, tri manje uz utakmicu više od vodećeg Intera koji će u četvrtak gostovati kod Parme. Udinese je 11. sa 29 bodova.

Genoa i Sampdoria su u gradskom derbiju također odigrali 1-1. Povela je Genoa golom Zappacoste (52), a izjednačio je Tonelli (77). Milan Badelj odigao je čitav susret za Genou, dok je Marko Pjaca ušao u igru u 82. minuti.

Sampdoria drži 10. mjesto na ljestvici sa 31 bodo, četiri više od 13. Genoe.

Mario Pašalić igrao je od 63. minute za Atalantu koja je uvjerljivo sa 5-1 (1-1) na svom terenu nadigrala posljednji Crotone. Nakon prvih 45 minuta bilo je 1-1, Gosens (12) je doveo Atalantu u vodstvo, Simy (23) je poravnao, no dvoboj je odlučen početkom nastavka kada su Palomino (48), Muriel (50) i Iličić (58) odveli domaće do 4-1, da bi posljednji pogodak postigao Mirančuk 885).

Četvrta Atalanta sada ima 49 bodova, kao i treći Juventus koji ima susret manje, dok je Crotone na dnu sa 12 boodva.

Linker
18. travanj 2024 21:35