Inter je postao i previše ovisan o Marcelu Brozoviću, pišu Talijani

 MAIRO CINQUETTI Nurphoto Via Afp
NEZAMJENJIV JE

Talijani zbog Brozovića kritizirali Inter: ‘Nisu napravili ništa da zamijene Hrvata o kojem previše ovise‘

Hrvatski reprezentativni veznjak nije igrao protiv Torina, a Inter je remizirao 1:1
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. ožujak 2022. 15:28

Marcelo Brozović je u Inter stigao iz Dinama još 2015. godine, a ubrzo je postao nezamjenjiv kotačić u momčadi milanskog diva. Koliko znači za momčad Simeonea Inzaghija najbolje pokazuje novi tekst talijanske Gazzette dello Sport koja piše kako je hrvatski veznjak nezamjeniv i da je Inter o njemu i previše ovisan.

Inter je i petu od zadnjih šest utakmica završio bez pobjede, a Talijani ističu kako se sada vidi koliko je klub pogriješio kada je dozvolio da Stefano Sensi ua siječnju ode na posudbu u Sampdoriju. Sve je ostalo na Marcelou Brozoviću i još se više pojačala ovisnost o hrvastkom veznjaku za kojeg nema prave zamjene.

Inter je jedva izvukao bod kod Torina kojem je uspio zabiti u trećoj minuti sučeve nadoknade za 1:1, a u tom susretu nije bilo Brozovića kojeg je zamijenio Matias Vecino, no nedovoljno dobro pa Inter na kraju može biti i zadovoljan bodom. Gazzetta puše kako je Brozović ove sezone propustio tri utakmice, a inter je slavio samo protiv Empolija i to u produžecima u Kupu.

"M ora se uzeti u obzir to što ništa nije napravljeno u siječnju kako bi se zamijenio Brozović o kojem Inter previše ovisi", piše Gazzetta uz dodatak da igrači koji su igrali protiv Torina nisu ispunili očekivanja navijača i struke.

Linker
11. svibanj 2024 16:34