Stefano Pioli

 IMAGO/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Imago/imago Sportfotodienst/profimedia
SALVE ZVIŽDUKA

Ovo se Milanu dugo nije dogodilo: Izašli pred navijače, a 70 tisuća ljudi im jasno pokazalo što misli o svemu

Nakon poraza od Udinesea osmorica igrača stigla su pred najvatrenije domaće navijače
Piše: SNObjavljeno: 05. studeni 2023. 08:51

Treća utakmica uzastopce u Serie A bez pobjede, drugi poraz... Sve je to bilanca aktualnog trenutka nogometaša AC Milana koji su ove subote na San Siru izgubili od Udinesea (0:1). Nakon utakmice osmorica nogometaša domaće momčadi stala su pred najvatrenije, a vjerojatno tada i najživčanije navijače. Curva Sud ih je najprije zvižducima ispratio u svlačionicu, a potom ih je, kad su se vratili, još dodatno prekorio, tada i raznim verbalnim doskočicama. Epiteti su to koje baš i ne bismo trebali napisati, neka ostane zavedeno da se ovo Milanovim igračima nije dogodilo još od šampionske 2022. godine.

Dakle, nakon što ih je Udinese prizemljo, osmorica su se igrača pojavila pred najžešćim pristalicama na stadionu. Loftus-Cheek, Calabria, Romero, Thiaw, Florenzi, Adli, Pobega i vratar Maignan stali su se ispričavati, koju minutu kasnije stigao je i sam trener Stefano Pioli kojeg su posebno izviždali. Kišna večer samo je povećavala dojam strave...

Milanu sada slijedi domaći obračun protiv PSG-a u Ligi prvaka. Već je svima jasno da će s ovakvom formom, ali i brojem ozlijeđenih igrača teško moći stati na kraj momčadi koja ih je na Parku prinčeva porazila s 3:0. Pioli sasvim sigurno neće moći računati čak na desetoricu igrača, a to su redom: Krunić, Theo Hernandez, Pulišić, Kalulu, Caldara, Chukuweze, Kjaer, Pellegrino, Bennacer te rezervni vratar Sportiello.

Linker
28. travanj 2024 03:25