Massimiliano Allegri 

 PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp
ŽUTA MINUTA

‘Obično ste s**nje, nećete igrati Ligu prvaka!‘; Trener Juventusa divljao pred čelnicima omraženog rivala

Nakon ispada pred Interovim čelnicima uslijedila je jasna poruka igračima u svlačionici
Piše: Mihael FarkašObjavljeno: 27. travanj 2023. 13:03

Juventus je sinoć izgubio u polufinalu talijanskog kupa od Intera te ispao iz natjecanja, što nije dobro sjelo strategu Stare dame Massimilianu Allegriju. Poslije meča imao je svoju žutu minutu te je bio poprilično neugodan prema čelnicima Intera Dariju Baccinu i Beppeu Marotti.

Allegri nije mogao kontrolirati emocije nakon poraza te je svojim protivnicima uputio grube riječi, poručivši im da iduće sezone neće nastupiti u najelitnijem klupskom natjecanju.

"Obično ste sranje, nećete igrati Ligu prvaka, završit ćete šesti na tablici!“, derao se prema čelnicima Intera.

Nakon toga ušao je u svlačionicu te jasno dao do znanja svojim pulenima što moraju napraviti u ostatku sezone. Bilo je vidljivo da bijes prema protivniku još uvijek postoji i vrije.

- Ne smijemo dopustiti da igraju Ligu prvaka, moramo završiti na tablici ispred njih! – bio je jasan.

Juventus je trenutno na trećem mjestu Serie A s 59 bodova nakon što su im vraćeni oduzeti bodovi. S druge strane, Inter trenutačno drži šesto mjesto s pet bodova manje od jučerašnjeg protivnika, no ako se i ne nađu u pozicijama za Ligu prvaka, mogu osigurati plasman ako osvoje ovogodišnji trofej, a prvi na tom putu nalazi im se gradski rival Milan. Ako prođu tu prepreku, u finalu ih čeka pobjednik dvomeča Manchester City – Real.

Osim spomenutih klubova, za mjesto u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju još se bore Lazio, Milan, Roma i Atalanta, što znači da nas čeka veoma uzbudljiva završnica talijanskog prvenstva.

Linker
10. svibanj 2024 12:56