MICHELE NUCCI/LAPRESSE/PROFIMEDIA Michele Nucci/Lapresse/Profimedia
OGLASIO SE INZAGHI

FOTO: Neutješni Interov tragičar nakon strašnog gafa u suzama napustio teren, u momčad je upao u zadnji tren

Strašan gaf rezervnog vratara milanskog Intera možda im je izbio ‘scudetto‘ iz ruku
Piše: SNObjavljeno: 28. travanj 2022. 06:55

U zaostaloj utakmici 20. kola talijanske Serie A Inter je gostovao Bologni i izgubio nakon preokreta s 2:1. Na vratima Intera u ovoj je utakmici stajao Rumunj Ionut Radu zbog ozljede Samira Handanoviča koji je neposredno uoči utakmice prijavio bol u leđima. Igrala se 81. minuta, na semaforu je stajalo 1:1, a Ivan Perišić je jednu loptu iz auta bacio vrataru. Ovaj je pokušao loptu dodati suigraču, ali se spetljao, poslao ju prema mreži svojeg gola, a Nicolas Sansone samo je na gol liniji zakucao u mrežu.

Strašan gaf Radua možete pogledati OVDJE.

"Bez ikakve sumnje postoji ogorčenje, ali to je normalno. Više nismo gospodari svoje sudbine, moramo gledati što će napraviti Milan i pokušati pobijediti u preostale četiri utakmice", komentirao je Interov trener Simone Inzaghi.

image
ITALY PHOTO PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Italy Photo Press/Zuma Press/Profimedia

Zanimljivo je kako je Raduu ovo bio tek drugi nastup ove sezone. Jedini prethodni imao je u Talijanskom kupu protiv Empolija u siječnju, dok u Serie A ove sezone nije zaigrao. Sve do sinoć i Bologne.

"Radu je igrao jako dobro protiv Empolija i uvijek trenira jako dobro, pa smo svi imali potpuno povjerenje u njega. Bio je to nesretan incident, ali takve se stvari događaju. Ne bi nam toliko štetilo da smo recimo vodili 4:1, a ne a je bilo 1:1. Radu je odličan vratar sa svjetlom budućnosti ispred sebe", dodao je Inzaghi o 24-godišnjem vrataru koji je u Inter stigao 2019. godine iz Genoe.

image

Neutješni Radu napušta teren

MICHELE NUCCI/LAPRESSE/PROFIMEDIA Michele Nucci/Lapresse/Profimedia

Talijanski mediji inače su puni napisa o Interovom posrtanju. Gazzetta tako piše o 'Harakiri Interu i pogrešci Radua koja je predala scudetto na pladnju Milanu', Corriere dello Sport donosi piše o neutješnom Raduu koji je u suzama napustio teren, dok Tuttosport secira pogrešku rumunjskog vratara koja bi mogla donijeli naslov Milanu.

U svakom slučaju, 'Rossoneri' sada imaju dva boda prednosti 4 kola prije kraja sezone i ako pobijede u svim utakmicama do kraja, bit će prvaci.

Linker
20. travanj 2024 18:33