Navijači Intera

 GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp
PAKLENI DOČEK ‘IZDAJNIKU‘

Najgori povratak u povijesti nogometa: ‘Oni koji su nam okrenuli leđa osjetit će svu gadost!‘

U atmosferi s 50 tisuća zviždaljki teško će biti skoncentriran na ono za što je plaćen
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 06. listopad 2023. 21:20

Status Romelua Lukakua i dalje je jedna od glavnih tema u nogometnoj Italiji. Zaklinjao se u svoju ljubav prema Interu, bio je izuzetno nesretan kad je za ogroman novac završio u Chelseaju, pa je isforsirao povratak u Milano.

I nakon što je Inter već s Chelseajem dogovorio detalje novog ugovora, Belgijac se predomislio te počeo pregovore s Juventusom.

Međutim, navijači torinskog kluba oštro su poručili kako Lukakuu nije dobrodošao u njihove redove, a nisu mu ostali dužni ni najžešći Interovi fanovi.

image
Agn Foto/livemedia/shutterstock

Na koncu je Lukaku dogovorio posudbu u Romu, a 29. listopada mogao bi biti jedan od njegovih najgorih dana u životu.

Naime tog datuma Roma u okviru 10. kola Serie A gostuje na San Siru kod Intera, a Interovi Ultrasi Curva Nord izdali su priopćenje:

- 29. listopada je datum koji ćemo obilježiti tako da oni koji su nam okrenuli leđa osjete svu gadost. Prije utakmice ćemo podijeliti 50 tisuća zviždaljki koje će koristiti pri svakom dodiru lopte od strane onoga koji je izdao našu dres - napisali su aludirajući na Romelua Lukakua.

Ako uzmemo u obzir da San Siro ima kapacitet od 75 tisuća sjedećih mjesta, ovih 50 tisuća moglo bi glasno odzvanjati u njegovim ušima, a u takvoj atmosferi teško će biti skoncentriran na ono za što je plaćen - postizanje golova.

Linker
30. travanj 2024 18:27