MARCO BERTORELLO Afp
POGREŠAN IZBOR

‘Mogao je pucati i Perišić!‘ Šef otkrio kojim su se redom birali izvođači penala i kako je došlo do kiksa

Nakon remija u velikom gradskom derbiju Simone Inzaghi nije mogao biti do kraja sretan...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2021. 07:22

Sjajan derbi-susret 12. kola talijanske Serie A mogao se vidjeti sinoć na San Siru. Milan i Inter odigrali su 1:1 u jednoj od ljepotica prvenstva. Dva jedanaesterca, autogol, greda, ali i izvedbe čak trojice hrvatskih nogometaša prikovale su gledateljstvo uz male ekrane. Jedino čega nije bilo je - pobjednika. Završilo je tako da će se momčadi uoči posljednje ovogodišnje stanke za reprezentativna nadmetanja morati zadovoljiti jednim bodom. AC Milan nije iskoristio kiks Napolija i zasjeo na čelnu poziciju, a Interovih sedam bodova zaostatka za vodećim dvojcem također je netaknuto.

image

Simone Inzaghi

TIZIANA FABI Afp

Nakon utakmice Interov trener Simone Inzaghi nije mogao biti zadovoljan...

- Zaslužili smo više od jednog boda, a sada nam je čaša ipak napola prazna. Istina, igrali smo protiv ekipe koja je zasluženo na vrhu ljestvice. Mi smo u našem procesu tu gdje trenutno jesmo i morat ćemo nastaviti s ovakvim izvedbama. Samo, trebat će više zabijati. Nismo iskoristili jedanaesterac i puno smo toga propustili - kazao je Inzaghi.

image
TIZIANA FABI Afp

Otkrio je i kojim redom su se birali izvođači jedanaesteraca za Inter.

- Naši izvođači su Lautaro i Calhanoglu. Hakan je pitao može li izvesti prvog, Lautaro onog drugog. Mogao je pucati i Perišić, koji je također među izvođačima. Hakan je odigrao jako dobru utakmicu, ali to tko će pucati je na igračima da se dogovore u tom trenutku. Mislim da smo zaslužili pobjedu, a htjeli smo je pokloniti našim navijačima. Tempo je bio jako visok, a nažalost izgubili smo i Barrellu koji je osjetio bol - rekao je Inzaghi.

Linker
20. travanj 2024 14:38