MIGUEL MEDINA
SOL NA RANU

Foto: Ibrahimović šokirao brutalnom fotografijom nakon rapsodije! U sat vremena dobio 11 tisuća komentara

Ibra, koji se nedavno oporavio od koronavirusa, nije propustio još malo natrljati sol na ranu rivalima
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. listopad 2020. 21:42

Nogometaši Milana zadržali su stopostotni učinak u novoj sezoni Serie A i nakon 4. kola zahvaljujući 2:1 pobjedi u gradskom derbiju protiv Intera, a prvo ime večeri bio je neuništivi Zlatan Ibrahimović s dva pogotka.

Milan, koji je u subotu bio u ulozi gosta, poveo je s 2:0 golovima Ibrahimovića u 13. i 16. minuti, da bi Lukaku u 29. smanjio na 2:1 na asistenciju Ivana Perišića još u prvoj trećini dvoboja. Iako je do kraja bilo mnoštvo izglednih prilika za pogodak, rezultat se više nije mijenjao.

Do vodstva je Milan stigao nakon što je Ibrahimović sam ispravio svoj nerealizirani kazneni udarac u 13. minuti, njegov šut s bijele točke Handanovič je uspio obraniti, ali švedski je veteran bio najbrži na odbijenoj lopti te je ipak zatresao mrežu. Do kaznenog udarca je došlo jer je Kolarov neoprezno startao u svom kaznenom prostoru upravo na Ibrahimovića. Samo tri minute potom Ibrahimović je postigao još jedan gol, ovoga puta glavom nakon ubačaja Rafaela Leaoa.

Ibra, koji se nedavno oporavio od koronavirusa i odmah zablistao, nije propustio još malo natrljati sol na ranu gradskim rivalima.

Na Facebooku je objavio fotografiju lava okrvavljenog nakon hranjenja, i izazvao lavinu komentara oduševljenih fanova. Fotografija je u sat vremena skupila više od 11 tisuća komentara.

"Ibrahimović je bio vrlo umoran, čak je tražio i zamjenu, ali ovaj put sam ga ignorirao. Zlatan je izvanredan, on tako puno donosi momčadi svojim talentom, odlučnošću i karakterom. On je pravi profesionalac koji daje sve za svoju ekipu i želi uvijek pobijediti, od finala Kupa do utakmice na treningu. Njega je stvarno vrlo lako voditi", sipao je trener Milana Stefano Pioli komplimente na račun svog napadača.

Osvrnuo se i na trijumf protiv gradskog rivala.

"Važna pobjeda, ali dug je put ispred nas i još puno toga moramo popraviti".

Linker
10. svibanj 2024 11:58