Hakan Calhanoglu proslavio je gol za Inter ljubeći grb kluba što su navijači Milana shvatili kao provokaciju

 TIZIANA FABI Afp
DIRNULI U BOLNU TOČKU

‘Hrabrost je ostati sa suprugom koja ti je nabila rogove. Go**o od čovjeka‘ Brutalne uvrede nakon derbija

Hakan Calhanoglu je u derbiju Milana i Intera provocirao navijače koji mu nisu ostali dužni
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. studeni 2021. 12:30

Hakan Calhanoglu je u Milan stigao prije četiri godine iz Bayera za 23 milijuna eura. Iako su mu dugo nudili novi ugovor, Turčin ga je odbijao i prošlog ljeta prešao u redove najvećeg rivala Intera potpuno besplatno.

Za Milan je u 172 utakmice zabio 32 gola i namjestio njih 48, a sada je jedan od najomraženijih likova među navijačima Rossonera. U nedjelju je ta mržnja prema Turčinu još više pojačana.

Calhanoglu je u derbiju Milana i Intera zabio iz penala u 10. minuti, a kakav je karakterno je pokazao kada je taj gol proslavio ljubeći Interov grb. To je naravno dodatno iznerviralo navijače Milana, a nije dugo trebalo čekati na njihov odgovor. On je stigao na transparentu obješenom na jedan od milanskih mostova.

"Hrabrost nije izvesti penal u 10. minuti susreta, već je hrabrost ostati sa suprugom koja ti je nabila rogove. Go**o od čovjeka", poručili su najvjerniji navijači Milana svojem nekadašnjem idolu koji je izdao klub.

Tako su Turčina podsjetili na veliku aferu iz 2018. godine. Supruga, s kojom ima dvoje djece, ga je tada varala zbog čega je upao u tešku depresiju. Na kraju joj je sve oprostio i ostao s njom, no prevaru očito nisu zaboravili navijači Milana.

Linker
29. svibanj 2024 00:35