Trent Alexander-Arnold i Ante Rebić
 PAUL ELLIS Afp
UTRKA S VREMENOM

Hoće li Hrvat biti spreman za okršaj s Mourinhom? Talijanski novinar: ‘Ne vjerujem da će igrati...‘

Mogao bi konkurirati za ogled s Portom u Ligi prvaka, ali i veliki gradski derbi sljedećeg tjedna.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. listopad 2021. 08:11

Mogao bi i četvrtu utakmicu u nizu zbog ozljede gležnja propustiti Ante Rebić. Hrvatski, nekoć reprezentativni krilni napadač ne nalazi se niti u treningu s momčadi još od 16. listopada kada je u dvoboju njegova AC Milana protiv Tudorove Verone (3:2) morao izaći zbog ozljede noge.

Talijanski novinar Peppe Di Stefano izvjestio je kako će Brahim Diaz vjerojatno moći zaigrati od samoga početka nadolazeće utakmice protiv Rome, sastava kojeg vodi Jose Mourinho, što pak nije slučaj s Rebićem.

- Još je u četvrtak radio odvojeno od ekipe. Nema pozitivnijih vijesti o njegovom oporavku. Gležanj ga i dalje vidno boli, ali postoji jasna želja da se stvari ubrzaju. No, ne vjerujem da će zaigrati u nedjelju, mislim da će i ovu utakmicu propustiti', rekao je Di Stefano za Sky Italiju.

Nedjeljno gostovanje na rimskom Olimpicu tako bi mogao propustiti, ali bi onda već mogao biti u ozbiljnoj konkurenciji za minute u Ligi prvaka, pošto Milanu u srijedu na San Siro dolazi Porto. Još ga važniji dvoboj očekuje za desetak dana kada se na istom stadionu igra gradski derbi s Interom.

Rebić je ove sezone za Milan postigao dva pogotka u 10 nastupa kroz sva natjecanja.

Linker
25. travanj 2024 01:11