Hoće li Perišić ostati u Interu i nakon kraja ove sezone?

 FABRIZIO CARABELLI Nurphoto Via Afp
Želi ga i Torcida

Gdje će Perišić nastaviti karijeru? U igri ostala dva kluba, u jednu zemlju Vatreni nikako ne želi otići

Za Ivana su interes pokazali mnogi europski velikani koji bi ga željeli vidjeti u svojim redovima
Piše: S.N.Objavljeno: 01. prosinac 2021. 22:22

Gdje će Ivan Perišić nastaviti karijeru nakon sljedećeg ljeta? To je pitanje na koje odgovor traže navijači Intera, ali i svi oni koji prate 32-godišnjeg hrvatskog reprezentativca kojem ugovor s talijanskom momčadi istječe u ljeto 2022. godine.

Iako bi Hajdukovi navijači bili najsretniji da se i Perišić već sljedećeg ljeta vrati na Poljud, izgledno je da će on karijeru ipak nastaviti u nekom europskom klubu. Za njega su interes pokazali mnogi europski velikani koji bi ga željeli vidjeti u svojim redovima, a njemački Sport1 je Perišićev izbor sveo na dva kluba.

Naime, ovaj njemački medij danas je opovrgnuo sve dileme oko mogućeg Perišićevog povratka u Bundesligu iz koje su Borussia Dortmund i Wolfsburg bili zainteresirani za njega. Očigledno je da Hrvata ta opcija ne zanima.

"Još uvijek traju pregovori oko produženja ugovora s Interom, ali Perišić osim toga razmišlja da se priključi Tottenhamu gdje bi radio s bivšim trenerom Antonijem Conteom", napisao je novinar Sport1, Patrick Berger, na svojem Twitteru.

Inter ili Tottenham? Gdje biste ga vi radije vidjeli?

Linker
24. travanj 2024 23:13