GABRIEL BOUYS Afp
SERIE A

Dramatična pobjeda Intera: Zabili gol u sudačkoj nadoknadi, pa se još spasili kod izvođenja penala

Ludo se slavilo u redovima Intera nakon što je doslovno u zadnjim trenucima osigurao pobjedu
Piše: HinaObjavljeno: 06. siječanj 2024. 14:55

Nogometaši milanskog Intera ostaju vodeća momčad Serie A nakon što su u subotu kod kuće u utakmici 19. kola pobijedili Veronu sa 2-1.

Momčad Intera rano je došla u vodstvo, u 13. minuti, kada je Argentinac Lautaro Martinez zabio svoj 16. gol ove sezone. No, Verona dolazi do izjednačenja, u 74. minuti Thomas Henry zabija za 1:1.

No, pobjedu Interu osigurao je u sudačkoj nadoknadi Davide Frattesi. Veroni je na kraju susreta sviran kazneni udarac, izvođač je bio Henry, ali je pogodio samo okvir gola.

Nogometaši Monze pobjednički su odradili gostovanje ove subote u 19. kolu talijanske Serie A, slavili su s 3-2 kod Frosinonea.

Nakon prvog dijela Monza je imala već dva gola prednosti i to nakon što su strijelci bili Dany Mota u 18., odnosno, Carboni u 45. minuti. Neizvjesnost je s ovog ogleda, činilo se, isparila u 55. minuti i za to je krivac bio domaći igrač Soule koji je tada pogodio vlastitu mrežu. Odmah u sljedećem napadu domaći sastav je smanjio, Harroui je zabio za 1-3.

U 75. minuti je izgledalo kako je Frosinone i definitivno pao na koljena jer je ostao s igračem manje, isključen je Frattali, ali već u idućoj akciji domaćin je zabio novi pogodak. Soule, koji je ranije postigao autogol, ovaj put je zabio za 2-3, no više od toga Frosinone nije mogao. Monza se popela na deseto mjesto ljestvice, dok je Frosinone ostao na 14. poziciji.

Linker
28. travanj 2024 11:42