Fabio Cannavaro

 STRINGER Imaginechina Via Afp
TAKO GOVORI LEGENDA

Bivša Zlatna lopta oplela po novoj zvijezdi Juventusa: Ne možeš biti vrhunski ako ti je najvažnija frizura!

‘Ako previše mislite o nenogometnim stvarima, ne možete se natjecati na najvišoj razini‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 21. kolovoz 2022. 15:36

Paul Pogba našao se na meti kritika bivšeg legendarnog igrača Juventusa Fabia Cannavara. Nekadašnji Zlatnu loptu smeta što Francuz previše pažnje posvećuje svojoj "frizuri i imidžu".

Od mnogih klubova traženi veznjak ovog se ljeta vratio u Juve, čime je okončan njegov turbulentni šestogodišnji boravak u Manchester Unitedu, tijekom kojih se suočio s brojnim kritikama. Uglavnom zbog slabijih igara na terenu. Ni izbliza nije igrao dobro kao što je to do tada činio u Juventusu.

image

Paul Pogba

MARCO BERTORELLO Afp

Govoreći za Gazzetta dello Sport, Cannavaro – koji je osvojio Ballon d‘Or nakon što je kao kapetan Italije osvojio Svjetsko prvenstvo 2006. – podržao je Pogbin povratak, ali je imao upozorenje za Francuza.

"Kao igrač me oduševio. Ali zadnjih godina u Manchesteru bio je neprepoznatljiv. Pretjerano tretiranje kose i imidža razlog su sumnje koja se osjeća i nakon što se vratio u Torino. Ako previše mislite o nenogometnim stvarima, o frizuri i imidžu, ne možete se natjecati na najvišoj razini. Međutim, uvjeren sam da je Pogba raspoložen za "osvetu" s kojom će utišati kritičare."

Pogba još nije zaigrao otkako se vratio u Juventus, jer je zadobio ozljedu meniskusa u predsezoni. Nejasno je koliko će dugo 29-godišnjak biti izvan terena, ali je navodno odlučio da ne ide na operaciju zbog Svjetskog prvenstva na kojem želi igrati.

Linker
19. svibanj 2024 19:46