Vatreni na treningu

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
VELIKI TRENUTAK

Uzor i ikona: Potez legende Vatrenih hrvatski će napadač pamtiti. Pao i govor uoči važne utakmice

Hrvatska reprezentacija odradila je regeneracijski trening uoči puta u prijestolnicu Armenije
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 09. rujan 2023. 10:52

Hrvatska reprezentacija odradila je na Rujevici rekuperacijski trening nakon utakmice s Latvijom, a uoči puta u Erevan. Na travnjak pomoćnog terena izašli su samo stručni stožer i devetorica igrača. Mateo Kovačić i Lovro Majer nisu trenirali jer su dobili poštedu, a izbornik je kazao kako računa na njih za utakmicu u ponedjeljak, iako konačnu potvrdu da će moći igrati još nema. Obojica su osjetili određene probleme pa iz opreza nisu bili na terenu u petak.

Zlatko Dalić dao je dvanaestorici s najvećom minutažom u tom dvoboju da odrade trening u fitnessu. To su bili starteri te Domagoj Vida. Tako su pravi nogometni trening imali smo Barišić, Pašalić, Vlašić, Frigan, Musa, Stanišić i Erlić te golmani Ivušić i Labrović. Po jakom suncu obavili su svoje, a oko 13 sati bit će u avionu na Krku i poletjeti prema Armeniji.

Uoči početka treninga, osim što je izbornik imao uvodno slovo, zanimljivo je bilo vidjeti Marija Mandžukića kako je davao riječi podrške i savjete Petru Musi. Nekadašnji centarfor Vatrenih stavio mu je ruku na rame i ukazivao na neke stvari. Musa je igrač kojem je Mandžukić po nogometnom stilu uzor i to mu sigurno puno znači. Svoje pravo mjesto u nacionalnoj vrsti tek treba naći, izbornik mu zasad pomalo daje šansu.

Linker
01. svibanj 2024 01:05