Luka Modrić i društvo će u Kataru istrčati u novom dresu, a Footy Headlines vjeruje da zna kako će on izgledati

 FOTO OLIMPIK Nurphoto Via Afp
PODSJEĆA NA SP U FRANCUSKOJ

FOTO: Procurio novi dres Hrvatske?! Evo kako bi Vatreni mogli izgledati na Svjetskom prvenstvu u Kataru

Stranica koja se bavi nogometnim dresovima Footy Headlines vjeruje da zna kako će izgledati Vatreni
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. siječanj 2022. 19:11

Hrvatska nogometna reprezentacija je izborila nastup na novom velikom natjecanju. Vatreni će nastupati na Svjetskom prvenstvu u Kataru koje je na rasporedu od 21. studenog do 18. prosinca ove godine, a na tom će se natjecanju Luka Modrić i društvo svijetu predstaviti u novom dresu.

Footy Headlines, stranica koja se specijalizirala za dresove nogometnih klubova i reprezentacija, još jednom tvrdi da zna u kakvim će dresovima Vatreni igrati u Kataru. Spomenuti portal često unaprijed ima objave o izgledu dresova klubova i reprezentacija, a njihova nagađanja se nerijetko pokažu točnima.

Ako su i ovoga puta u pravu, Nike, koji je i dalje zadužen za oblačenje hrvatske nogometne reprezentacije, radi na dresu koji podsjeća na onaj kakav je reprezentacija nosila u Francuskoj 1998. godine. Dres koji je predstavio Footy Headlines je na razini koncepta nastalog prema informacijama koje posjeduju.

"Dobili smo nove informacije o domaćem dresu Hrvatske za Svjetsko prvenstvo u Kataru i prema njima napravili koncept mogućeg dizajna", stoji na stranici Footy Headlines uz fotografiju novog dresa.

image

Footy Headlines je napravio koncept novog dresa Hrvatske za SP u Kataru

FOOTY HEADLINES

Linker
04. travanj 2024 07:41