OSCAR DEL POZO Afp
POKAZALI TKO JE GAZDA

VIDEO: Real deklasirao drugu momčad La Lige, Vinicius briljirao golom i ‘modrićevskom‘ asistencijom

Modrić je odigrao posljednjih 20 minuta utakmice. U igru je u 70. minuti ušao umjesto Kroosa
Piše: SNObjavljeno: 10. veljača 2024. 20:29

Girona ima sjajnu sezonu u kojoj trenutno drži drugu poziciji u La Ligi, ali danas se loše provela na gostovanju kod madridskog Reala. ‘Kraljevski klub‘ je slavio s uvjerljivih 4:0 i odvojio se na vrhu tablice s pet bodova prednosti.

Vinicius Junior je već u šestoj minuti fantastičnim golom najavio konačni ishod utakmice. Primio je Brazilac loptu na lijevoj strani, namjestio se na desnu nogu i s 20-ak metara neobranjivo pogodio suprotni kut gola. Taj fantastični gol pogledajte ovdje.

Na sljedeću Viniciusovu majstoriju čekali smo 29 minuta. Brazilac je ovaj put bio asistent, a njegov nevjerojatno precizno dodavanje ‘vanjskom nogom‘ neodoljivo podsjeća na majstoriju Luke Modrića za Rodryga na utakmici protiv Chelseaja. Jude Bellingham jednostavno nije mogao ne iskoristiti dodavanje Brazilca i pogodio za 2:0. Asistenciju Viniciusa i egzekuciju Bellinghama pogledajte iz dva kuta: ovdje i ovdje.

Vinicius je svoj show nastavio i u 54. minuti. Driblingom je na lijevoj strani izbacio cijelu obranu Girone, izborio se za šut kojeg je vratar gostiju odbio samo do Bellinghama koji postiže svoj drugi gol na utakmici. Pogledajte ga ovdje.

Konačnih 4:0 postavio je Rodrygo koji je u 61. minuti s loptom u nogama pretrčao pola terena te zabio s ruba šesnaesterca. Ovdje pogledajte i taj gol. U posljednjoj minuti utakmice Joselu nije iskoristio jedanaesterac kojim bi Real otišao na 5:0. No, i ovako su Madriđani pokazali ‘tko je gazda‘.

Modrić je odigrao posljednjih 20 minuta utakmice. U igru je u 70. minuti ušao umjesto Kroosa.

Pobjeda Las Palmasa

Nogometaši Las Palmasa svladali su Valenciju s 2:0 u posljednjoj utakmici subotnjeg programa 24. kola španjolskog prvenstva.

Domaći su do desete pobjede u sezoni stigli u samoj završnici dvoboja golovima Alexa Suareza (89) i Marca Cardone (90+5).

Las Palmas se tom pobjedom bodovno izjednačio (35) s Valencijom i skočio na osmo mjesto.

(Hina)

Linker
27. travanj 2024 07:28