Sergio Ramos
 SCREENSHOT
GOVOR LEGENDE

Video: More suza poteklo u Madridu! Legenda se oprostila od Reala: ‘Bilo je predivno, ali vratit ću se‘

‘Došao sam ovdje kao dječak, otac me doveo za ruku‘, rekao je u uvodu svog oproštajnog obraćanja.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. lipanj 2021. 14:30

Došao je dan kada se Sergio Ramos oprostio od madridskog Reala. Odigrao je 16 sezona, uzeo 22 trofeja, odigrao gotovo 700 utakmica i zabio preko 100 golova. Brojke su danas postale irelevantne, pamte se samo suze... Uz jecaje, koje je u pojedinim trenucima oproštajnog govora u kampu u Valdebebasu bezuspješno skrivao.

Video Ramosovog govora kojim je i službeno postao bivši igrač Reala postao je viralan. Kao i fotografije, na kojima je uz predsjednika Florentina Pereza bila i njegova obitelj.

- Došao sam ovdje tako što me otac držao za ruku. Naravno da sam uzbuđen. Volio bih da sam se od kluba oprostio na našem stadionu, na Santiago Bernabeuu. Hvala Real Madridu. Uvijek ću ga nositi u srcu - rekao je na početku i pritom se dvaput rasplakao.

Nastavio je:

- Bilo je to predivno, jedinstveno životno razdoblje, ali sada se otvaraju nova poglavlja moje karijere u kojoj još nekoliko godina želim igrati na visokoj razini i osvajati trofeje. Hvala vam puno svima, ovo nije zbogom jer sve ću vas vidjeti opet i vratit ću se, rekao je Španjolac za kojeg se još ne zna gdje će nastaviti svoju karijeru.

Navodno su u igri dva Manchestera, koji bi ga željeli vidjeti u svojim redovima, i koji imaju potrebe za iskusnim stoperom. No tu je i PSG, koji u pravilu ne propušta potpisati prokušane igrače, a koji ipak imaju još što ponuditi na najvećoj razini. Tu je još i posljednja, romantična opcija, prema kojoj bi se 35-godišnjak vratio u svoju Sevillu, ali to je ipak najmanje realno, ističu španjolski mediji.

Linker
14. travanj 2024 01:38