Antonio Rüdiger

 Twitter
‘JEDAN NA JEDAN‘

VIDEO Incident u La Ligi: Navijač nazvao Realovu zvijezdu k****nim sinom, on ga pozvao se potuku

Situacija se dogodila po završetku utakmice, nakon što su Cádizove pristaše zasule Rüdigera predmetima
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 17. travanj 2023. 08:33

U 29. kolu španjolskog prvenstva Real Madrid je s 2:0 slavio u gostima kod Cádiza, a utakmicu je obilježila incidentna situacija koja je uslijedila nakon posljednjeg sučevog zvižduka, a u kojoj su sudjelovali, s jedne strane, domaći navači, a s druge Antonio Rüdiger.

Stoper madridskog kluba, naime, po završetku susreta otišao je do jednog Realovog navijača i poklonio mu svoj dres, a u trenutku kad je prolazio pored Cádizovih pristaša, s tribine su prema njemu poletjeli razni predmeti. Osim predmeta, prema Rüdigeru su letjele i teške uvrede. Novinar Athletica Guillermo Rai na svom je Twitteru objavio da je jedan od Cádizovih navijača 30-godišnjeg stopera nazvao "kur**nim sinom".

- Ako si toliko hrabar, dođi ovamo i reci mi to u lice - odgovorio je Rüdiger navijaču pozivajući ga na fizički "jedan na jedan" obračun, a potom odgurnuo jednog od natrčalih Cádizovih igrača i udaljio se s travnjaka.

Nervoza Cádizovih navijača, i fokus na provokacije, vjerojatno se mogu objasniti činjenicom da je njihov klub porazom od Reala ostao pao na 16. poziciju ligaške tablice, te je samo četiri boda udaljen od zone ispadanja u drugi rang natjecanja.

Linker
01. svibanj 2024 08:48