Ante Budimir

 Imago/imago Sportfotodienst/profimedia
HRVAT U SJAJNOJ FORMI

VIDEO: Budimir zabio Realu, pa naljutio Kraljeve, golovi padali kao na traci

Hrvatskom napadaču ovo je 15. pogodak u španjolskoj La Ligi ove sezone
Piše: SNObjavljeno: 16. ožujak 2024. 17:45

Real Madrid je u 29. kolu španjolske La Lige otputovao na gostovanje kod Osasune. Susret je već u uvodnim minutama ponudio brojna uzbuđenja.

Poveo je Real Madrid već u 4. minuti preko Viniciusa Juniora koji je oteo loptu neopreznoj domaćoj obrani i sjurio se prema golu. Golman je krenuo na Viniciusa, ali napadač Reala je loptu poslao pokraj njega u mrežu.

GOL VINICIUSA POGLEDAJTE OVDJE.

Nije dugo trebalo čekati na odgovor Osasune. Samo tri minute kasnije Ante Budimir je zabio za 1:1. Lopta je nakon kornera došla do Herranda na drugoj strani šesnaesterca, a on ju je nogom oštro ubacio u peterac gdje je spremno čekao Budimir i zakucao loptu u mrežu za 1:1. Bio je to 15. gol hrvatskog napadača ove sezone u La Ligi.

BUDIMIROV GOL POGLEDAJTE OVDJE.

U 18. minuti opet je poveo Real. Daniel Carvajal se našao sam u šesnaestercu i asistenciju Federica Valverdea pretvorio u pogodak.

GOL CARVAJALA POGLEDAJTE OVDJE.

U 61. minuti Real je zabio i svoj treći pogodak na susretu. Diaz se ubacio ispred obrane Osasune i sjajno pogodio za 1:3.

DIAZOV GOL POGLEDAJTE OVDJE.

U 64. minuti Vinicius povisuje na 1:4. Nakon sjajnog prodora napadač Reala je samo gurnuo loptu pokraj golmana Osasune za potop domaćeg sastava.

VINICIUSOV DRUGI GOL POGLEDAJTE OVDJE.

Luka Modrić je susret započeo na klupi, a onda je priliku dobio u 72. minuti kada je ušao u igru umjesto strijelca trećeg gola Reala Diaza.

Do kraja susreta još je jednom zabila Osasuna. U prvoj minuti sučeve nadoknade Munoz je postavio konačnih 2:4.

MUNOZOV GOL POGLEDAJTE OVDJE.

Linker
21. travanj 2024 03:50