Dembele (broj 7) bi mogao karijeru nastaviti u Bayernu

 JOSEP LAGO Afp
VRAĆA SE U BUNDESLIGU

Veliki transfer na pomolu - Bayern dovodi najskuplje pojačanje u Barceloninoj povijesti i to besplatno!?

Bavarci nisu bili konkurentni u utrci za Erlinga Haalanda, Robert Lewandowski bi mogao otići u Barcelonu pa im treba napadačko pojačanje.
Piše: SNObjavljeno: 17. svibanj 2022. 09:29

Ousmane Dembele je bio jedan od nogometaša čije se ime najčešće spominjalo tijekom zimskog prijelaznog roka, a 25-godišnji Francuz opet se pojavljuje u naslovima tekstova sportskih portala kao jedno od najzanimljivijih imena na budućem ljetnom 'mercatu'.

Tijekom zime se očekivalo da će Dembele otići iz Barcelone, postojale su i neke ponude za transferom, ali i za novim ugovorom na Camp Nou, ali je francuski nogometaš sve to uredno odbio. Sada mu istječe ugovor i ovog ljeta može otići gdje god želi kao slobodan igrač.

Prije nekoliko dana se pojavila prva informacija da bi njegov novi klub mogao biti Bayern, a danas L'Equipe ima veliku priču o tom potencijalnom transferu. Bavarci nisu bili konkurentni u utrci za Erlinga Haalanda, Robert Lewandowski bi mogao otići u Barcelonu, a oni bi svoje napadačko pojačanje mogli naći upravo na Camp Nou.

Ako bi se priključio Bayernu, Dembeleu bi to bio povratak u Bundesligu u kojoj je igrao u sezoni 2016./17. i u njoj stekao renome. Borussije Dortmund ga je u ljeto 2016. dovela iz Rennesa za 35 milijuna eura, a samo godinu dana kasnije ga prodala Barceloni za 140 milijuna eura. To je i dalje najskuplji ulazni transfer u povijesti katalonskog kluba, a sada je vrlo izvjesno da na njegovom odlasku Barcelona neće zaraditi niti jedan euro.

Linker
19. travanj 2024 07:49