PAUL ELLIS Afp
VRAĆA SE U ŠPANJOLSKU?

Velikan želi Cristiana Ronalda, a ovaj bi transfer mogao totalno razbjesniti navijače Real Madrida

Portugalski napadač ne želi ostati u Manchester Unitedu i traži rješenje za nastavak karijere
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. srpanj 2022. 10:39

Cristiano Ronaldo je u potrazi za novom sredinom. Portugalac ne želi još jednu sezonu ostati u Manchester Unitedu, ali nikako ni da pronađe novi klub. Povezivalo ga se s PSG-om, Barcelonom, Romom, Napolijem i brojnim drugim klubovima, no oni ili nemaju novaca da ga plate ili ga pak ne žele plaćati koliko on traži s obzirom na to da je već u kasnim godinama karijere.

Pojavila se i glasina kako je Ronaldo dobio ponudu kluba iz Saudijske Arabije prema kojem bi Manchester United zaradio 30 milijuna, posrednici 20, a Cristiano čak 250 milijuna eura za dvije godine ugovora. Iako je to novac koji nije lako odbiti, Portugalac u Arabiji ne bi imao baš nikakvog sportskog motiva i malo je vjerojatno da će to prihvatiti.

Sa sportske strane, ostaju dva kluba koja bi ga mogla dovesti, pišu mediji u Njemačkoj i Španjolskoj. Jedan od njih je Bayern koji navodno nije odustao od želje da dovede Ronalda kako se pisalo već traži način kako da to izvede, a drugi klub koji je u utrci mogao bi izazvati potres u Madridu.

Riječ je o gradskom rivalu Real Madrida Atleticu. Ronaldo je za Real odigrao 438 utakmica i zabio 450 golova, te upsao 131 asistenciju. Samom Atleticu je zabio 25 pogodaka, a sada bi karijeru mogao nastaviti baš u tom klubu. Dogodi li se taj transfer, to će razbjesniti navijače Reala.

Linker
29. svibanj 2024 09:52