Svi slave u Realovoj svlačionici, osim jednoga

 Screenshot: Twitter
POPUT IZGUBLJENOG PSIĆA

Realovi igrači ekstatično slave, ali ne i on! Objavljen video iz svlačionice: ‘To je istinski tužno...‘

Nakon velikog slavlja Real u derbiju protiv Seville (3:2) osvanuo je zanimljiv video iz svlačionice Madriđana
Piše: SNObjavljeno: 18. travanj 2022. 16:26

Dakako, na njemu se vidi oduševljenje igrača Reala teško izborenom pobjedom nakon zaostatka 0:2. Zapravo oduševljenje skoro svih igrača Reala, izuzev jednog - Garetha Balea.

Dok su njegovi suigrači feštali nakon bijega rivalima na čak 15 bodova prednosti šest kola prije kraja, Bale je izgledao potpuno izgubljen.

"Gareth Bale izgleda poput izgubljenog psića potpuno odsječenog od ostatka momčadi. To je istinski tužno", stoji u jednom navijačkom komentaru.

Igrači Reala su pjevali, vikali, međusobno si čestitali, dok je Bale izgledao nezadovoljno i u jednom je trenutku otišao u drugi dio svlačionice.

"Dođe mi da plačem...čovjek samo želi otići kući...tko zna što mu prolazi kroz glavu...", samo su neki od navijačkih komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama na objavljeni video iz svlačionice.

Prije nekoliko tjedana madridska Marca prozvala je Balea 'parazitom' i napisala da isisava novac iz 'Kraljevskog kluba' usprkos činjenici da je riječ o igraču koji je tijekom devet godina u klubu s njim osvojio čak 14 trofeja, uključujući četiri Lige prvaka.

Baleu ugovor s Realom istječe u lipnju, a ove je sezone za Real skupio svega sedam nastupa, pet u španjolskog prvenstvu i dva u Ligi prvaka.

Linker
20. travanj 2024 04:21