ANKE WAELISCHMILLER/SVEN SIMON Dpa Picture-alliance Via Afp
PREGOVORI U TIJEKU

Na pomolu zvučni transfer: Emery u Villarreal dovodi jednu od svojih glavnih uzdanica iz mandata u PSG-u!?

Hoće li bivši igrač PSG-a i Manchester Uniteda uskoro preseliti u Španjolsku?
Piše: Andro PolićObjavljeno: 19. srpanj 2022. 12:56

Edinson Cavani s prvim je danom srpnja postao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Manchester Unitedom, a za 35-godišnjeg Urugvajca posljednjih se dana sve glasnije raspituje Villarreal.

Prema pisanju španjolske Marce, klub i igrač dogovorili su sve detalje oko njegovog dolaska. Međutim, kako bi veteranski napadač stigao u "žutu podmornicu", Paco Álcacer prvo mora napustiti klub, s obzirom na to da je predsjednik kluba rekao da je to preduvjet za kupovinu.

image
NICK TRE. SMITH/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Nick Tre. Smith/Zuma Press/Profimedia

Za usluge Álcacera zainteresirana je Celta Vigo, a to bi u konačnici trebalo olakšati i dolazak Cavanija u Villarreal.

Emery je već surađivao s napadačem u svom mandatu u PSG-u kada je Cavani bio jedna od njegovih glavnih uzdanica, a u to je doba postao i najbolji strijelac francuskog kluba u povijesti. Treba spomenuti kako Villarreal ima lijepa sjećanja na drugog urugvajskog napadača, Diega Forlána, koji je u razdoblju od 2004. do 2007. odigrao 125 utakmica i postigao 58 golova, a također je u klub stigao iz Manchester Uniteda.

Cavani se prošle sezone nije naigrao, odigrao je 20 utakmica za "crvene vragove" i postigao svega dva pogotka, a dolaskom u Villarreal postao bi prva napadačka opcija te tako možda oživio svoju karijeru.

Linker
28. travanj 2024 04:06